To je to što me zanima!

Pijana Chloe ne zna za sebe: Pokazuje grudi, gaćice i tetura

Božićni praznici Chloe Sims nisu bili dovoljni pa je s ludim tulumarenjem nastavila i u ovoj godini. Izašla je s bratićem i prijateljicom te se opila 'ko smuk'. Baš je uživala
Vidi originalni članak

Proslavila se u reality showu 'The Only Way Is Essex' i od onda je omiljena meta fotografa koji ju love dok pijana izlazi iz noćnih klubova. Božićni praznici Chloe Sims (30) nisu bili dovoljni da se 'izludira' pa je s tulumarenjem nastavila i u novoj godini. Izašla je s bratićem Frankiejem Essexom (24) i Lauren Pope (28) te se opila 'ko smuk'. 

U pripijenoj crvenoj haljini dubokog dekoltea mamila je poglede svih koji su je vidjeli. Bujne silikonske grudi 'prelijevale' su joj se preko ruba haljine pa ih je Chloena prijateljica Lauren pokrila i pridržavala rukom kako ne bi ispale van. Sims se kreveljila i ponosno pokazivala poprsje, a kako joj je haljina bila uistinu kratka uspjela je pokazati da je s ostatkom oprave uskladila i crvene čipkaste gaće. Teturala je u previsokim štiklama i široko se osmjehivala kako bi svi vidjeli njene izbijeljene zube. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Momica 19.01.2012.

    Sol invictus: ne znam kad sam se zadnji puta tako nasmijala :D

  • Prva Proleterska_1 15.01.2012.

    Pa što jih ne bi pokazivala, boli je pi.ka , nisu njene !

  • miladraga 11.01.2012.

    Pijana je pa pokazuje gaćice i grudi, pa naše zvijezde to pokazuju trijezne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare