To je to što me zanima!

Pijana Simona: Ante, volim te cicama i micom macom

Iako je obećala suprugu Anti Gotovcu da neće pretjerivati s alkoholom, Simona je pokleknula. Pomirila se s Marinom i bila puna ljubavi za sve
Vidi originalni članak

Nekoliko sati nakon gadne svađe gazdarice i Marine, sjedeći u blagovaonici, uz čašicu rakije Simona, Ivana i Petra čitale su almanah. Simona je blagim pogledom gledala Marinu i smješkala joj se. Onda ju je pozvala da sjedne s njima, a Marina se opravdala da ne može jer ima posla. Kako je večer odmicala, Marini se otapala gorčina. Sjela je pokraj Simone, a onda su se zagrlile. Simona je Marinu privila na grudi i zapjevala.
- Znaš koliko te volim, majko moja - rekla joj je Simona, a sretna Marina joj je uzvratila riječima: “Blento jedna blentava”. Dobro raspoložena Simona uzela je svijeću umjesto mikrofona i počela pjevati. Plesnim pokretima su je pratili Mario i Sonja.
- Ljudi, zeznuli ste moju pjesmu, nije tak išla. Ovo je četvrta moja pjesma koju ne znamo - požalila se gazdaricam koja je i sama zaboravila riječi hita "Lova". Gianna ju je upozorila da smanji s alkoholom, a Simona se tad prisjetila da je suprugu obećala da neće piti na "Farmi". Rekao joj je da može piti, ali ne previše.
- Ante, nisam kriva! Volim te! Volim te! Dušom i tijelom i s cicama i s micom macom - provalile su emocije iz Simone. Prije spavanja, gazdarica se požalila Gianni da joj je zlo i da joj je povraća, a Gianna ju je odvela iz kuće.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • sprinterica 08.05.2009.

    o farmi znam ono što pročitam na netu jer ja nemam ni živaca ni volje gledati tu glupost ali opetovano tvrdim da bi tim psihijatara imao tamo što raditi i možda doći do novih spoznaja u psihijatriji

  • aura 07.05.2009.

    A čime će ga drugim volit kad nema mozga

  • tenerife 07.05.2009.

    Simke..ti si nama zabavna...samo ne mješaj vino i rakiju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare