To je to što me zanima!

'Pijana Slavica umišljala je da je Bernie vara i bila je nasilna'

Biografija otkriva da je ludjela zato što kupuju u jeftinim prodavaonicama.Brak im se navodno počeo raspadati nakon njezina 50. rođendana jer je bila sve nezadovoljnija
Vidi originalni članak

Gospođa Ecclestone prezirala je Berniea zato što previše radi, a živi kao da nema ništa. U njihovoj kući nije bilo luksuznih vina, nego samo obično pivo. Nije bilo nikakvih delikatesa jer je on bio najsretniji jedući jaje i tost, tvrdi britanski novinar Tom Bower, autor biografije Berniea Ecclestonea (80). Tom dodaje da je Slavica (52) željela uživati u novcu, pa je 2004. godine kupila torbicu za 300.000 kuna. Živciralo ju je i što Bernie kupuje na rasprodajama. Iako je Slavica, kako piše u biografiji, bila ljubomorna i nasilna, Bernieu nije padalo na pamet ostaviti je. Sa smiješkom je podnosio komentare okoline da je Slavica viša od njega 20 centimetara (on je visok 159, a Slavica 180 cm), ali da su jednake visine kad on stane na novčanik. Bernie je želio da Slavica bude financijski osigurana.

- Nije mogla dobiti nasljedstvo a da ne plati porez, pa je Bernie prebacio svoje bogatstvo na njezin off-shore račun - tvrdi Bower.

Dodaje i da Slavica nikad nije bila spremna na kompromise, a kad bi popila, bila je uvjerena da je Bernie vara.

- Slavica zna biti teška, ali je svejedno fenomenalna majka i moralna žena, koja nikad nije imala perilcu posuđa ni dadilju - rekao je Bernie za bivšu suprugu, kojoj je želio na sve načine ugoditi, pa joj je za 43. rođendan unajmio privatnu jahtu i priredio zabavu. Uzrujao se vidjevši da je paluba uništena crnim vinom i štiklama. Naredio je da se sve odmah popravi. Slavicu nije bilo briga. Bower tvrdi da im se brak počeo raspadati nakon njezina 50. rođendana. Ona je bila sve nezadovoljnija.


Idi na 24sata

Komentari 47

  • sudacx 15.02.2011.

    u nasoj drzaci glasi poslovica .. tko je jaci taj tlaci

  • user_61420 15.02.2011.

    zaista mi je uvijek fascinantno čitat komenatare koji su vezani za nečiji brak. kao, vi svi znate što se u nečija četiri zida događa na temelju rekla-kazala. vi svi, koji tako ljepo serete o slavici i njenom bivšem, pitam vas ja: odakle vam informacije da možete pljuvat po nečijem braku. od tamo nekog pisca? evo, ja ću danas napisat knjigu vezanu za svakog od vas i to moje viđenje vašeg života pa onda slušajte komentare ovakvih licemjera, kao što ste vi sami, kako pljuju po vama i žale vaše partnere. a pitam vas kako biste se onda osjećali. zaista nemate pametnijeg posla negoli osuđivat ljude koje ne poznajete mjesto da pogledate s kakvim ljudima vi živite. tko zna, u ovom trenutku dok komentirate što vama vaši partneri rade iza leđa, a s vama su završili isključivo iz "ljubavi". slavica kao se i udala radi novca, nije ga varala, bila mu je dobra žena, majka i ljubavnica jer da je bilo drukčije ne bi bernie toliko patio za njom, a i bernie iako nije neki ljepotan je toliko simpatičan čovjek da bi svatko kome nije bitan izgled se mogao vrlo lako zaljubiti. ali vi očigledno sve polažete na izgled pa vam se zato to čini i nevjerojatnim

  • Totač9 15.02.2011.

    Riječke pič.e!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare