To je to što me zanima!

Pijani Krešo u pjenušavoj kadi buljio Valeriji u grudi

Krešo je pozvao Zagorku i Sabinu da se zajedno kupaju u kadi. Sluškinja Rina im je punila čaše. Moniki se svi gade i na rubu je živčanog sloma
Vidi originalni članak

Ni ovu subotu stanare nije zaobišao tulum. Nakon što je zabava završila Krešo se odlučio za noćno kupanje. Pod utjecajem alkohola pozvao je Valeriju i Sabinu da mu se pridruže. Kadu su napunili mirisnim solima i uljima, a Big Brother im je puštao glazbu po izboru. Krešo nije skidao pogled s Valerijinih grudi. Sluškinja Rina ih je stalno obilazila i provjeravala da li im što nedostaje. Kad bi se čaše ispraznile sluškinjica bi ih poslužila novim pićem. Nakon nekog vremena Sabina je otišla spavati. Krešo i Valerija su zapjevali, a Krešo je izlio dvije pive u kadu. Kad je predložio da bi trebali ići spavati, pijana ga je Zagorka prijeko pogledala.
- A kam bi ti? A ti se žuri nekam? Oćeš- nećeš pil buš - rekla je.

MONIKA NA RUBU ŽIVČANOG SLOMA
Iznenađena sam, šokirana sam, ne mogu to shvatiti, nikako mi nije sjelo to što sam nominirana - rekla je Bigiju Monika. Tvrdi da je u pitanju teorija zavjere jer su Rina i Mrkvica pod zaštitom Big Brothera. Nije joj jasno zašto im sve ide na ruku. Moniki su se zgadili svi.
- Ne znam kako ću ostati u kući s tim ljudima, dvolični su i meni je ovo sve neukusno - nastavila je. No, Veliki Brat ju je prekinuo i rekao da su i drugi stanari bili nominirani te da ona nije prva. Monika je živčano i u suzama izašla iz Ispovijedaonice.
- Izludit ću ovdje i sama sa sobom - vikala je Monika.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • miki4321 12.11.2008.

    Monika ima jako dobre sise.

  • jebalicaica 10.11.2008.

    to nisu grudi, to su dvije bačve

  • dudica 09.11.2008.

    nije monika zlato ali je upravu previse ovlasti bb je dao rini i mrkvici ne znam zasto jer nicim nisu zasluzili da im se tako ide uz ruku .........vjerujute da sam natjecatelj tuzio bi bb jer ako gledaoci nekog izbace nije red da ga vracaju ili ovo sad kakva glupost njega se nemoze nominirat...valerija je zasluzila da izadje prije monike

Komentiraj...
Vidi sve komentare