To je to što me zanima!

Pijani obožavatelj zabio se autom u zgradu Taylor Swift: 'Neću otići dok nju ne upoznam'

Obožavatelj je nakon što se zaletio u zgradu, izašao iz automobila, otišao do interfona i pokušao ga iščupati iz zida. Cijelo to vrijeme mumljao je o Taylor. Uhićen je, a još je nepoznato je li pjevačica bilo kod kuće
Vidi originalni članak

Popularna pjevačica Taylor Swift (32) našla se ponovno na meti obožavatelja. Pijani muškarac zaletio se automobilom u njezinu zgradu u New Yorku. Vozio se u krivom smjeru, zatim se okrenuo te zaletio u zgradu i protupožarni hidrant. Uhiti su ga te odveli u zatvor, a kasnije i u obližnju bolnicu na psihijatrijsku procjenu. Još nije utvrđeno je li pjevačica bila kod kuće.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obožavatelj je nakon što se zaletio u zgradu, izašao iz automobila, otišao do interfona i pokušao ga iščupati iz zida. Cijelo to vrijeme mumljao je o Taylor, prenosi TMZ.

 Netko od prisutnih zvao je policiju. Odveli su ga u pritvor, a zatim i u obližnju bolnicu, pretpostavlja se na psihijatrijsku procjenu. Prema policijskim izvorima čini se kako je muškarac bio pijan, a za vožnju u pijanom stanju te kriminalno ponašanje, kažu, može 'zaraditi' optužnicu.

- Ne želim otići dok ne upoznam Taylor! - vikao je opsjednuti obožavatelj.

ZANIMLJIV TROKUT Taylor Swift napala rokera, a u sukob se uključio i čileanski predsjednik hrvatskih korijena

Još nije utvrđeno je li pjevačica tijekom ovog incidenta bila kod kuće, ali sigurno je čula što se dogodilo. Naime, ovo nije prvi put da se Swift susreće s opsjednutim obožavateljima, prema policijskim izvještajima već je nekoliko muškaraca uhićeno u njezinim kućama diljem zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MarjanaKrstavac 29.01.2022.

    Ludost

  • be yourself 28.01.2022.

    E to je pravi i iskreni obožavatelj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare