To je to što me zanima!

Pilot Travolta se hvali: 'Dobio sam dozvolu za Boeinga 737!'

Glumac je naučio voziti avion kad je imao samo 15 godina, a prvu dozvolu dobio je 1978. godine. Posjeduje najmanje sedam aviona, a na imanju u Floridi ima i privatnu pistu
Vidi originalni članak

Ovo je vrlo ponosan trenutak u mojoj zrakoplovnoj karijeri, rekao je glumac John Travolta (68) u videu koji je objavio na Instagramu. Njime je potvrdio da je dobio dozvolu za upravljanje avionom Boeing 737. Holivudski glumac desetljećima je uspješan pilot. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli John Travolta (@johntravolta)

- Dodajem dozvolama za 747 i 707 još i 737. Sve je prošlo super pa samo s vama želim podijeliti taj trenutak - dodao je John. 

Na novom uspjehu čestitali su mu brojni slavni prijatelji. 

- Baš jako kul - napisao mu je Donnie Wahlberg, američki pjevač, glumac i producent.

Naomi Campbell stavila je emotikon pljeskanja. 

Travolta je naučio voziti avion kad je imao 15 godina, a prvu dozvolu dobio je 1978. godine. Posjeduje najmanje sedam aviona, uključujući Boeing 707, Bombardier Challenger 601 i Boeing 727.

68. ROĐENDAN Travolta nizao filmske uspjehe i bio na vrhu, a onda je tragično izgubio sina, kasnije i suprugu

Zrakoplovstvo mu je uvijek bio bijeg od problema, a Travolta na imanju u Floridi ima i privatnu pistu za svoje avione. 

- Izvlačilo me iz svega kad su mi misli bile loše. Samo kad pogledam brošuru nekih zrakoplovnih linija, oraspoložim se - rekao je ranije za CBS News

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eho_ 22.03.2022.

    On je dobar glumac, ali jedan od rijetkih, u koje ne mogu gledati u filmu, a ne sjetiti se tragičnoga i nerazjašnjenoga slučaja o smrti njegovoga sina, kao ni njegove sekte Scientology ..za koju se zna koje stavove ima vezano za način liječenja psiholoških bolesti. Neka čudna nelagoda me uhvati, dok gledam u njega... Neka mu je Bog na pomoći..jer samo on zna kako mu je.. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare