To je to što me zanima!

Pinčić objavila staru fotku: 'Joj dosadna serija i plačljiva Lara'

Pinčić se tijekom izolacije prisjetila i prošlih vremena. Sa svojim pratiteljima podijelila je fotografiju sa snimanja serije 'Larin izbor' i u mnogima pobudila nostalgiju
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Iako mora u studio, dio posla Doris uspije napraviti i od kuće

Izolaciju za vrijeme pandemije korona virusa nije izbjegla ni voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica (31). Vrijeme provodi s djecom, sinom Donatom (6) i  kćeri Gitom (1). Kao i mnogi drugi, počela je raditi od kuće. Doris je ured 'preselila' u vrt obiteljske kuće. Dok odmara, malo je 'zavirila' i u svoje stare fotografije i jednu od njih podijelila na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografija koju je objavila je iz 2011. ili 2012. godine, u što ni sama Doris nije sigurna, a snimljena je za vrijeme snimanja serije 'Larin izbor' u kojoj je Doris glumila.

Njezini pratitelji u komentarima su joj pisali kako im je 'Larin izbor' bio dobra serija, a neki od njih su se nadali još jednoj sezoni. Uz to, poručili su joj kako se do sada nije ništa promijenila.

VIDEO: 24 PITANJA Meštar o kolegici Doris Pinčić: 'Predivno mi je raditi s njom...'

'Doris, ostala si ista', 'Baš si slatka', 'Ništa se nisi promijenila' - neki su od komentara, a neki od pratitelja zamolili su je da objavi još fotografija iz 'Larinog izbora'. No našao se i komentar jedne gledateljice koja je poručila kako je serija bila dosadna, a lik Lara previše plačljiva. 

Pinčić redovito svojim pratiteljima upućuje riječi podrške dok traje izolacija. Već im je prije poručila neka slušaju samo one koji su studirali medicinu i pridržavaju se uputa, a ne 'znanstvenike' s interneta.

- Došlo nam je naglo i nikom nije jednostavno. Mi smo uvijek bili najbolji kad je bilo najteže. Zato ćemo i ovaj put poslušati što nam govore. Ostajemo doma. Nemojte se ljutiti na sve šale koje ovih dana kruže raznim grupama, sad nam humora treba. Držimo se svi - napisala je Pinčić na Instagramu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakPinčić: Slušajmo doktore, a ne te 'znanstvenike' s interneta...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Šumarko 16.04.2020.

    E dok si jos bila normalna i simpatična zena a evo sad si postala obična "influencerica"

  • snjeska6882 15.04.2020.

    Dobro je rekla,dosadna i plačljiva. Al ni to nije mogla glumit.

  • komentator__Luka 15.04.2020.

    je je nostalgija........kad vidim mrlju na zidu i propale parkete jer je voda curila iz TV-a od larinog plakanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare