Obavijesti

Video

Komentari 32

Meštar o kolegici Doris Pinčić: 'Predivno mi je raditi s njom...'

Meštar o kolegici Doris Pinčić: 'Predivno mi je raditi s njom...'
5

Omiljeno lice HRT-a i dugogodišnji voditelj emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Davor Meštrović Meštar odgovorio je na naša 24 pitanja. Video je snimljen prije pandemije korona virusa u Hrvatskoj

VIDEO

Predivno je raditi s Doris Pinčić Rogoznicom. Ona je vrlo profesionalna, jako dobro surađujemo i imamo taj način rada da u emisiji, ali i privatno, sve dijelimo, rekao nam je popularni televizijski voditelj Davor Meštrović (52) u 24 pitanja koja izlaze na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao voditelj emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' radi od 1992. godine i, kako kaže, ne poznaje nikoga od naših voditelja koji su toliko dugo vjerni jednoj emisiji. Iako nije završio fakultet novinarstva, već smjerove filozofiju i komparativnu književnost, u ovu struku je 'uplovio' već kao srednjoškolac. Njegovi počeci bili su na Radiju 101, a to razdoblje pamti kao vrijeme beskrajne slobode u kojem je naučio mnogo toga. Osim novinarstva, okušao se u glumi. Snimio je nekoliko scena za popularnu hrvatsku seriju 'Bitange i princeze'.

Zagreb: Premijera novog kabareta Mire Ungara "Esprit de Paris"

- Jedna od mojih omiljenih scena u seriji je bila ona kada ležim u krevetu prekriven satenskom posteljinom s Milom Elegović. Ja držim paštetu, ona umače prst u nju - prisjetio se Meštar i dodao kako su mu glumački izazovi bili zgodni, ali ih se ne sjeća rado.

No, nije mu to bio jedini 'izlet' iz novinarske profesije. Sudjelovao je u showu 'Zvijezde pjevaju' u kojem mu je mentorica bila Makaranka Žanamari Perčić (38). Kaže kako su se odlično slagali, a svi i dalje pričaju o njegovim nastupima.

Dario Njavro_HTV

Osim na poslovnom planu, Meštru i na ljubavnom planu dobro ide. Sa suprugom Senkom u braku je 20 godina, a imaju i dvoje djece - kćer Martu i sina Nikolu.

- Živimo svoj život, sretni smo. Svaka normalna obitelj ima svojih svađa i svojih veselih trenutaka koji se rješavaju i iz kojih izlazimo jači - zaključio je voditelj.

Cijeli intervju s Davorom Meštrovićem pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić