To je to što me zanima!

Pinčić u 'borbi' za krevet: 'Uživaj dok nemaš više djece'

Doris ne skriva sreću kada je u pitanju njezina uloga majke. Sada se našalila i na društvenim mrežama objavila fotografiju kako odmara u krevetu sa svojom djecom, navodeći kako se bori za komadić postelje
Vidi originalni članak

Nemam pojma zašto me stalno bole leđa. Nek digne ruku tko se još ovako bori za komadić postelje, napisala je glumica i voditeljica Doris Pinčić (31) pored fotografije koju je podijelila na svom Instagram profilu. Na fotografiji se vidi kako Doris očigledno 'borbu za postelju' gubi protiv vlastite djece, sina Donata (6) i kćeri Gite (1).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na objavljenu fotografiju Doris je dobila mnoštvo komentara od svojih kolega koji su imali ista iskustva.

- Kao mama s troje djece, ja samo vidim da ti i na spavanju izgledaš lijepo i imaš frizuru - napisala joj je glumica Marijana Mikulić (38).

U raspravu su se uključili i televizijski voditelj Tomislav Jelinčić (42) te radijska voditeljica Ana Herceg.

- Vidjet ćeš kako je kad dođe i četvrto. Zato sad uživaj na rubu - napisao je Tomislav.

SIN IMA ROĐENDAN Slavlje kod Doris: 'Daješ nam razlog za nadljudsku borbu...'

- Ajme meni, Dodo. Umrijet ćeš - našalila se glumica Ana Maras Harmander (38) i u znak podrške 'zalijepila' emotikon srca.

Prema svemu sudeći, fotografiju je snimio Dorisin suprug, glazbenik Boris Rogoznica (32), koji je, da se naslutiti, najveća 'žrtva' ove gužve pa je iz kreveta i izguran.

Prije dva dana Doris i Boris proslavili su Donatov šesti rođendan, povodom čega je glazbenik na društvenim mrežama napisao emotivnu poruku.

- Najljepše je biti roditelj djeci koja su voljena i koja vole. I već samo to dovoljno je veliko životno postignuće. Sretan rođendan Donat. Šest godina nas činiš sretnim i ponosnim, i daješ razlog za nadljudsku borbu pred kojom sve ostalo nema ama baš nikakve šanse - napisao je uz video snimku na kojoj su malom Donatu i zapjevali za njegov rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Veki00 14.02.2020.

    Čekaj malo, jel su to oni kaj su kupili kuću bez kredita?

  • Selo_malo 14.02.2020.

    Žena poznata po usiljenom osmjehu. Kao da pati od kronične opstipacije, pa se sili da nešto izbaci! Mislim da bi tu pomogao stari prirodni lijek, žlica ricinusovog ulja!

  • mokošica 007 14.02.2020.

    Dosta 24 sata o doris pa tko je ona???????? Iskace iz pastete

Komentiraj...
Vidi sve komentare