To je to što me zanima!

Pink: Roditelji samo pametuju, a ni ne znaju što im djeca rade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je podigla prašinu spotom za svoju novu pjesmu 'F******' Perfect'. U novom spotu djevojka glumi trudnicu koja leži gola u kadi i reže žile na ruci...
Vidi originalni članak

Alecia Beth Moore (31), poznatija kao Pink, snimila je spot za pjesmu 'F*****’ Perfect'. Roditelji su je napali jer u spotu gola trudnica leži u kadi i žiletom reže žile na ruci.

- Nije istina da promičem samoranjavanje. Današnji klinci se drogiraju i seksaju već u osnovnoj školi, a roditelji ni o čemu nemaju pojma. Mogu biti sretni što sam im spotom otvorila oči - rekla je Pink.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kata strofa 24.01.2011.

    ovo je zapravo poruka za sve roditelje, žalosno je to da ju očito nisu svi shvatili.A prilično je jednostavna: slušajte svoju djecu kad vam govore,kad vam se obraćaju...od vas traže samo podršku i razumijevanje!Bilo da se radi o djevojčici od 3 godine ili tinejđeru od 13.Oni uvijek samo trebaju pažnju,podršku,ljubav i razumijevanje.U suprotnom,događaju se ovakve stvari na koje se svijet zgrozi...A život,nažalost,zna biti puuuno brutalniji nego spot.

  • pathfinder 24.01.2011.

    najviše se uvijek bune roditelji čija djeca to rade.. Pink je pokazala iskreno trenutno realno stanje tinejdžera, ne svih, nisu svi takvi, ali većina klinaca je takva da im roditelji to ni ne znaju, bravo za Pink, mislim da treba biti više takvih spotova, koji su nažalost brutalno realni ! nek se ljudima otvore oči

  • Kurčubić 24.01.2011.

    A bome ni ti neznaš kaj radiš

Komentiraj...
Vidi sve komentare