To je to što me zanima!

Pink: Uzimam pauzu od glazbe, vrijeme je za neke druge stvari

Pjevačica je posljednje dvije godine provela putujući svijetom u sklopu turneje 'Beautiful Trauma World Tour'. Sad želi drukčiji način života
Vidi originalni članak

Pjevačica Pink (40), pravim imenom Alecia Beth Moore, na dodjeli nagrada 'Country Music Association' šokirala je obožavatelje kad je izjavila da privremeno prestaje s nastupanjem i napušta glazbu.

Pjevačica je posljednje dvije godine provela putujući svijetom u sklopu turneje 'Beautiful Trauma World Tour'. Sad želi drukčiji način života. 

- Vrijeme je da radim nešto drugo na neko vrijeme - rekla je Pink na crvenom tepihu, piše Mirror. Sa sobom je na dodjelu povela supruga Careyja Harta (44), sina Jamesona (3) i kćer Willow (8). 

Na posljednjoj turneju Pink je naišla na mnoge probleme. 

- Želite znati koliko turneja može biti glamurozna? Jameson je dobio bolest usta, šake i stopala, a Willow ima temperaturu. Oba djeteta su nam bolesna i mama Pink i mora prolaziti kroz to i još odraditi nastupe - rekao je Carey u kolovozu prošle godine.

Prije toga, Pink  je morala odgoditi koncerte u Australiji jer su ona i djeca bolesni.  Imala je želučani virus i zbog dehidracije završila u bolnici. Uzimala je antibiotike i koristila razne sprejeve za nos i grlo kako bi se oporavila. Njezin sin je usred noći vrištao od bolova. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ŽanaTomaš 14.11.2019.

    Jako te volim!!!!! Divna si žena :)

  • 14.11.2019.

    ima boljih pjevačica od nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare