To je to što me zanima!

Pippa Middleton odabrala gdje će roditi: Noćenje 63 tisuće kn

Pacijenti u toj bolnici imaju privatne sobe s kupaonicom, velik izbor hrane i pića, satelitsku televiziju te masažu koja im je dostupna cijeli dan...
Vidi originalni članak

Iako nije članica kraljevske obitelji, Pippa Middleton (35) će imati isti tretman prilikom poroda kao i svoja sestra Kate Middleton (36).

Naime, Pippa je ovih dana sa svojim suprugom Jamesom Mathewsom (43) posjetila bolnicu St. Mary u kojoj je vojvotkinja od Cambridgea Kate rodila svoju djecu. 

Odmah su počela nagađanja da će se Pippa poroditi tamo gdje i njezina sestra. Pacijenti u toj bolnici imaju privatne sobe s kupaonicom, velik izbor hrane i pića, satelitsku televiziju te masažu koja im je dostupna cijeli dan.

Cijena jednog noćenja u 'običnoj' sobi iznosi 5.900 funti, odnosno 49.500 kuna, dok je cijena apartmana 7.500 funti, odnosno 63 tisuće kuna. 

Pippi je uskoro termin, a kako kaže, sve joj je teže saginjati se.

- Ne osjećam se kao balerina, ali isto tako dajem sve od sebe da se ne zapustim i ne postanem nepokretna. Zbog toga sam se tijekom trudnoće počela baviti barre baletom, koji uključuje male, izolirane pokrete koji ipak razvijaju laskav izgled mišića - rekla je Pippa. 

Njoj i Jamesu, vozaču trkaćih automobila, ovo je prvo dijete, dok njezina sestra s princom Williamom (36) ima princa Georgea (5), princezu Charlotte (3) i petomjesečnog princa Louisa.

VIDI OVO! Kylie Jenner: Želim još jednu curicu.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Karamazov 11.10.2018.

    Zalim ljude koji trebaju potrosit ko zna kolike novce da bi pokusali poboljsat svoj zivot, sve je iskompleksirani ljudi bez puno intelekta... Zalosno je da ljudima treba novac da bi uzivali u njemu (ne mislim na neki min. novac koji je potreban da bi mogao prezivjet jer ipak treba imat novca za hranu i za topli smjestaj)

  • Frančeska 11.10.2018.

    i ja bih da mogu

  • 10.10.2018.

    princeza bira uvijek luksuz

Komentiraj...
Vidi sve komentare