To je to što me zanima!

Pippa Middleton prošetala prvi put sa sinčićem: Povela je i pse

Pippa je rodila 15. listopada u popodnevnim satima u bolnici Sv. Marije u Londonu gdje je i vojvotkinja od Cambridgea rodila svoju djecu. Sinčić je pri rođenju težio 3.628 kilograma te se i on i majka osjećaju dobro
Vidi originalni članak

Pippa Middleton (35), sestra vojvotkinje Kate Middleton (36), prvi put je prošetala centrom Londona sa sinom kojeg je rodila prije tjedan dana. Društvo joj je pravio suprug James Matthew (43), ali i njihovi psi - crni labrador i koker španijel. 

Sestra vojvotkinje nije skrivala osmijeh tijekom šetnje sa svojim nedavno rođenim sinom kojem još taji ime, a na sebi je imala cvjetnu haljinu brenda Kate Spade New York. 

Pippa je rodila 15. listopada u popodnevnim satima u bolnici Sv. Marije u Londonu gdje je i vojvotkinja od Cambridgea rodila princa Georgea (5), princezu Charlotte (3) i petomjesečnog princa Louisa

Pacijenti u toj bolnici imaju privatne sobe s kupaonicom, velik izbor hrane i pića, satelitsku televiziju te masažu koja im je dostupna cijeli dan.

Cijena jednog noćenja u 'običnoj' sobi iznosi 5.900 funti, odnosno 49.500 kuna, dok je cijena apartmana 7.500 funti, odnosno 63 tisuće kuna. 

Sinčić Pippe i Jamesa pri rođenju je težio 3.628 kilograma te se i on i majka osjećaju dobro. Također, on je prvi nećak vojvotkinje Kate Middleton. 

Inače, Kate će dobiti još jednog nećaka ili nećakinju. Nakon kraljevskog vjenčanja princeze Eugenie (28) , princ Harry (34) i Meghan Markle (37) su najavili kako će se njihovo prvo dijete roditi na proljeće sljedeće godine. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • plik 23.10.2018.

    gledam tog lika i mislim si: tko li je samo tog malog napravil... :))))

  • 22.10.2018.

    Muž ju je sigurno osvojio ljepotom!

  • MAMUNAMEGALO 22.10.2018.

    Jel se pes posral?

Komentiraj...
Vidi sve komentare