To je to što me zanima!

Pišek: Na moj status ne utječu nikakve programske promjene

Voditeljica je demantirala napise Kurira da je zabrinuta jer je do daljnjega odgođeno emitiranje njezine emisije. Izjavila je da surađuje s TV Prvom bez ikakvih promjena
Vidi originalni članak

Nikakve programske promjene ne utječu na moj status i poslovni odnos s Prvom TV. To su njihove punoprave programske odluke, a mi surađujemo bez ikakvih promjena. Kao i s Novom TV, demantirala je Nikolina Pišek pisanje srpskog Kurira koji je objavio da je jedna od njezinih novogodišnjih želja da se najavna špica njezine nove emisije uskoro zavrti na malim ekranima. 

Voditeljica je demantirala napise da je zabrinuta zbog čekanja jer je emitiranje emisije 'Sami u tami' koju je trebala početi voditi u listopadu odgođeno do daljnjega. Datum emitiranja emisije trenutačno je nepoznat.

- Sezona je započela punom parom, velik broj novih formata je krenuo, a postepeno ćemo uvoditi i mnoge druge, uključujući i emisiju 'Sami u tami', koja će biti na programu sljedeće godine. O točnom datumu ćete biti na vrijeme obaviješteni - komentirali su iz službe za odnose s javnošću na TV Prvoj.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ludom 18.12.2012.

    Je, je netko je dobro primjetio, mala nekako čudno djeluje, kao da je mamurna, ili usporena zbog nečega.

  • mario72 14.12.2012.

    Napokon horor završava nadam se da slijedi nešto ljepše na NOVOJ tv.

  • WOMANIZER 13.12.2012.

    al sad ozbiljno, stvarno mi se riga od ove nepotrebne vijesti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare