To je to što me zanima!

Pišek se pohvalila uspjehom kćeri Hane: Svaka familija mora imati dotura, fiškala i popa...

'Znate kako kažu, svaka familija koja drži do sebe mora imati bar jednog dotura, fiškala i popa. Što znači da smo mi gotovo u 2/3 posla omanuli. Možda mala ode u fiškale, pomoz’ Bog', napisala je Pišek na Instagramu
Vidi originalni članak

Voditeljica Nikolina Pišek (45) trenutno boravi u vjetrovitom Edinburghu gdje joj je starija kći Hana Cigoj (24) diplomirala neuroznanost na prestižnom medicinskom fakultetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Znate kako kažu, svaka familija koja drži do sebe mora imati bar jednog dotura, fiškala i popa. Što znači da smo mi gotovo u 2/3 posla omanuli. Možda mala ode u fiškale, pomoz’ Bog. Al, ajd, bar jedna doturessa, da se može mirnije spavat i da nam selo ne priča loše iza leđa. A i ona mora još stvar finiširat, al o tom potom - napisala je Nikolina uz fotografije s promocije.

Osim ponosne mame, Hani je podrška tijekom studiranja cijelo vrijeme bio i dečko Andrej koji je za tu prigodu odjenuo škotski kilt, no zbog naleta vjetra umalo je otkrio previše.

PROZVALI JE MORSKOM VILOM Nikolina Pišek zavodila u mini crnom bikiniju: 'Odlična poza'

Nikolina je Hanu dobila u vezi s novinarom Markom Cigojem, a iz sadašnjeg braka sa srpskim povjesničarem Vidojem Ristićem ima kći Unu Sofiju (6).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE S DANIJELOM TRBOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mdcro24 02.09.2021.

    Jel se zet obukao po nalogu buduce punice

  • frenkywhite 02.09.2021.

    Pomoz' Bog??! Otkada se tako kaže?Tako Šešeljko pozdravlja svoje pulene "Pomoz Bog braćo četnici".Koliko znam, mi kažemo Bože pomozi, a ne pomoz' Bog. Ne zna ni ona što, ni kako govori.

  • obozavampikice 02.09.2021.

    nisam čuo za smjer neuroznanost🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare