To je to što me zanima!

Pitt ide na sastanke anonimnih alkoholičara da bi vratio Angie

Veoma je ozbiljan glede svojih namjera i želi pod svaku cijenu ostati trijezan, rekao je glumčev blizak prijatelj. Pitt je u nedavnom intervjuu priznao da su alkohol i 'trava' bili njegovi najveći poroci
Vidi originalni članak

Glumac Brad Pitt (53) posjećuje terapeuta i obiteljskog savjetnika te redovito odlazi na sastanke anonimnih alkoholičara kako bi pokušao spasiti brak te vratiti Angelinu (41) i djecu.

- Brad je veoma ozbiljan glede svojih namjera. Želi pod svaku cijenu ostati trijezan - rekao je glumčev blizak prijatelj. Dodao je i da Brad ostvario napredak.

Pitt je u nedavnom intervjuu priznao da su alkohol i 'trava' bili njegovi najveći poroci.

- Ne sjećam se dana, otkad sam izašao s fakulteta, a da nisam pio alkohol ili zapalio joint. Bio sam profesionalni alkić. Mogao sam ispijati votke s Rusom i on bi sigurno završio ispod stola - rekao je Oskarovac.

Svjestan je da je zbog alkoholizma bio loš otac koji svojoj djeci Maddoxu (15), Paxu (13), Zahari (12), Shiloh (10) te blizancima Knoxu i Vivienne (8)  nije posvećivao dovoljno pažnje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Mravinjak_1 15.05.2017.

    Baš su anonimni ako cijeli svijet bruji o tome :)

  • 15.05.2017.

    Da da ... svi ste je lincovali ... ovakva je , onakva je. A nitko nije znao pravi razlog. Ja se divim zeni sa toliko djece i takvim muzem da je izdrzala i 2 godine braka.

  • viktorijas 15.05.2017.

    Jedna je Anđa

Komentiraj...
Vidi sve komentare