To je to što me zanima!

Pitt ljubio holivudske ljepotice, a 90-ih se borio s ovisnošću...

Previše sam pušio. Sjedio sam na kauču, pretvarao se u krafnu, rekao je Brad koji je bio ovisan o cigaretama. Nakon što je postao slavan, privukao je pažnju brojnih slavnih žena
Vidi originalni članak

Brad Pitt glasi za jednog od najzgodnijih holivudskih glumaca. Mamio je uzdahe brojnih žena u filmovimakao što su 'Oceanovih jedanaest', 'Ad Astra', 'Gospodin i gospođa Smith', 'Bilo jednom u Hollywoodu'... Danas američki glumac slavi 57. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve Bradove žene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rodio se u Shawneeju u Oklahomi te je odgojen u konzervativnom kućanstvu. Kao mladić bavio se košarkom, golfom i tenisom, a nastupao je i u školskim mjuziklima. Sport je ostavio iza sebe i zaplivao glumačkim vodama. Na Sveučilištu Missouri studirao je novinarstvo s naglaskom na oglašavanje. 

No kako se bližila matura, Pitt je sve više shvaćao da je njegov poziv gluma. Napustio je sveučilište i otišao u Los Angeles. Glumio je male uloge prije nego je karijera počela ići ulaznom putanjom. 

Tijekom devedesetih borio se s ovisnošću o cigaretama.

- Stvarno sam se razbolio od sebe krajem 90-ih. Skrivao sam se od slavnih. Previše sam pušio. Sjedio sam na kauču, pretvarao se u krafnu - rekao je Brad svojedobno. Nakon filmova 'Troja' te 'Gospodin i gospođa Smith' njegova karijera se rasplamsala. 

Brad Pitt je privukao pažnju brojnih slavnih žena koje je ljubio tijekom karijere. Bio je u braku s Angelinom Jolie (45) te imaju šestero djece. Prije nje bio je u braku sa zvijezdom serije 'Prijatelji' Jennifer Aniston (51).

Ljubio je i Gwyneth Paltrow (48), Demi Moore (58), Thandie Newton (48), Juliju Ormond (55), Gennu Davis (64), Christinu Appelgate (49)...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.12.2020.

    Kao i 99% Hollywooda isto

Komentiraj...
Vidi sve komentare