To je to što me zanima!

Pixiesi su konačno zasvirali u Zagrebu, publika ih čekala dvije godine, a njima 'štekao' ton

Pixiesi su zadnji put nastupali u Hrvatskoj 2014. godine u sklopu devetog izdanja INmusic festivala. Koncert Pixiesa u Zagrebu kao i cijela turneja zbog globalne pandemije koronavirusa već su dvaput odgađani
Vidi originalni članak

U subotu je legendarni indie-rock sastav Pixies nastupio u dvorištu Zagrebačkog velesajma, gdje su uz stare hitove predstavili svoj posljednji album 'Beneath the Eyrie'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pixiesi su zadnji put nastupali u Hrvatskoj 2014. godine u sklopu devetog izdanja INmusic festivala. Koncert Pixiesa u Zagrebu kao i cijela turneja zbog globalne pandemije koronavirusa već su dvaput odgađani.

KIM SHATTUCK Nakon teške bolesti preminula je bivša članica benda 'Pixies'

Prvo su na Zagrebačkom velesajmu trebali nastupiti na ljeto 2020. a potom u kolovozu 2021.

Bostonski sastav u Hrvatskoj je prvi nastup imao 1989. na vrhuncu karijere u Kulušiću, a drugi put na Šalati 2006. nakon dugoiščekivanog ponovnog okupljanja.

U prvom dijelu koncerta ozvučenje je bilo poprilično slabo, javili su nam čitatalji, ali publika nije bila sigurna je li to do benda ili do ton majstora.

Nakon što je pjevač, Black Francis (57), zasvirao na akustičnoj gitari na pjesmu 'Who's More Sorry Now', sve je do kraja koncerta bilo odlično po pitanju zvuka.

POGLEDAJTE VIDEO: JURE BRKLJAČA O USPOREDBI S OLIVEROM

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare