To je to što me zanima!

Pjesma 'Okreni se' klape Iskon od sad ima i vizualno izdanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Klapa Iskon predstavlja novi spot za aktualni singl "Okreni se" s kojim će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu. U srpnju odlaze u Francusku
Vidi originalni članak

Klapa Iskon predstavlja novi spot za aktualni singl "Okreni se" s kojim će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu. U srpnju odlaze u Francusku.

Novi spot klape Iskon "Okreni se" snimljen je pod redateljskom palicom Milana Latkovića, koji je inspiraciju za radnju spota dobio iz španjolskog filma "Mientras duermes". Klapa se po prvi put okušala i u glumačkim vodama, radnja spota je tragični ljubavni život psihotičnog muškarca, susjeda lijepe djevojke, koju glumi mlada talentirana glumica Petra Kovačić. Muškarac svaku noć ulazi u njen stan, čeka da zaspe skrivajući se ispod njenog kreveta, te je drogira i pretvara se da žive zajednički život. Na kraju, uvidjevši da takva "veza" nema budućnosti, odluči počiniti samoubojstvo. Ovaj spot je bio još jedan iskorak klape Iskon, koja je odlučila napraviti nešto drugačije od klasičnih klapskih spotova u kojima uglavnom dominiraju mriže, vrše, škure, stine i maslina.

Producentski dvojac, mladi Matko Šimac i Eduard Botrić, pokazali su se kao dobitna kombinacija, u etere donose čisti pop zvuk te će zasigurno nastaviti i dalje surađivati. Nakon osvježavanja klape novim članovima Iskon je dobio novi elan, od prošlog tjedna su sa pjesmom "Okreni se" ušli u TOP 40 najslušanijih pjesmama u Hrvatskoj.

Iskon će uz nastup na CMC festivalu ovo ljeto nastupiti i na "Večerima dalmatinske pisme" u Kaštelima te na Festivalu "Dalmatinske šansone" u Šibeniku gdje su često nagrađivani, a zadnjeg puta su osvojili nagradu za najbolju interpretaciju. Krajem srpnja kreću na mini turneju u Francusku gdje će se predstaviti u a capella izdanju u nekoliko francuskih gradova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare