To je to što me zanima!

Pjevač pobijedio rak u četvrtom stadiju: 'CT snimka je sada čista'

Tijekom svog putovanja prema ozdravljenju, pjevač je redovito obavještavao svoje obožavatelje. U kolovozu je na Instagramu podijelio fotku na kojoj se vidi kako mu kosa počinje ponovno rasti
Vidi originalni članak

Glazbenik Mark Hoppus (49), pjevač rock benda Blink-182, na društvenim mrežama podijelio je sretne vijesti o svom zdravstvenom stanju nakon što je u lipnju prošle godine javio da boluje od raka koji je u četvrtom stadiju. Na svu sreću, pobijedio je zloglasni limfom. 

- Danas sam jako zahvalan. CT snimka je čista i nemam rak. Zahvalan sam za svaki dan jer sam ovdje. Volim vas sve - napisao je uz fotografiju na kojoj se može vidjeti kako mu liječnici vade krv. 

Mark je u veljači ove godine podijelio još jednu radosnu vijest, da je spreman vratiti se na glazbenu scenu.

- Samo sam htio reći kako sam jako zahvalan što sam se vratio u onaj način razmišljanja 'Oh, ovo zvuči kao dobra ideja za stih pjesme, ovo moram zapisati'. Nisam se tako osjećao osam mjeseci’-napisao je na Twitteru tada.

NAJVIŠI STUPANJ Pjevač iz benda Blink-182 bori se s rakom: 'U četvrtoj je fazi, vlastita krv pokušava me ubiti'

Naime, Hoppusu je dijagnosticiran difuzni limfom velikih B-stanica 4. faze i prvi je put obavijestio javnost u lipnju prošle godine, a onda je u rujnu nakon mjeseci kemoterapije podijelio sretnu vijest da je prebolio rak.

Tijekom svog putovanja prema ozdravljenju, pjevač je redovito obavještavao svoje obožavatelje. U kolovozu je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako mu kosa počinje ponovno rasti nakon tretmana kemoterapijom.

- Hahaha. Pogledaj ovo smeće. Ovo mi je trenutno na vrhu glave. To je ono što Bog vidi kada s visine gleda na svoj rad i očajava. Glava poput raka pokušava ponovno narasti malo kose. Awww - našalio se pjevač u jednoj od objava.

Hoppus je također otkrio da se tijekom oporavka naslonio na svoju majku Kerry Wernz koja je tri puta preboljela od raka, te da je i njoj dijagnosticirana ista vrsta raka.

- Začudo, imamo isti oblik raka. I ona je pobijedila, tako da sam uspio razgovarati s njom i poprilično se povezati s njom - rekao je tada iskreno pjevač.

Limfom velikih B-stanica (DLBCL) je vrsta raka koja se javlja u bijelim krvnim stanicama i može formirati tumore u cijelom tijelu. To je jedan od najčešćih podtipova ne-Hodgkinovog limfoma.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 22.09.2022.

    lijepo je širiti pozitivu ali rak je neizlječiv. možeš ga potisnuti, kupiti si par godina ali uvjek se vraća, još žešće i destruktivnije. mediji su širitelji virtulne stvanosti

  • uwaga 22.09.2022.

    Ja mislio Rambo Amadeus

  • WarpigCro 22.09.2022.

    kasnite skoro godinu dana, osim toga što pjeva i basist je

Komentiraj...
Vidi sve komentare