To je to što me zanima!

Pjevačica Ava: Nisam Britney Spears ukrala njezinu pjesmu

Brani se da nije iskopirala Britney Spears, koja ima istoimenu pjesmu, koju su Avi Karabatić napisali Beograđani Gordana Gvozdanović i Pavle Radulović
Vidi originalni članak

Dolazim u stan da ti terapiju dam, stih je pjesme “Toxic“ Ave Karabatić (27) za koji je snimala spot u kazalištu u Smederevskoj Palanki.

Brani se da nije iskopirala Britney Spears, koja ima istoimenu pjesmu, koju su Avi napisali Beograđani Gordana Gvozdanović i Pavle Radulović. Riječ je o prvom spotu koji je snimila. U spotu Karabatić glumi medicinsku sestru, modernu Afroditu i femme fatale poput, kako kaže, Demi Moore u filmu “Striptiz“. Čipkasti grudnjak, gaćice i samostojeće čarape nabavila je u Italiji, a na njih je čekala nekoliko mjeseci, dok je bijelu kapu s crvenim križem kupila u seks-shopu.

- Ja sam po zanimanju farmaceutski tehničar tako da mi bijela kuta nije strana - tvrdi Ava koja ističe da je na njoj sve prirodno. Liniju održava plivanjem. Svaki dan napravi 60 trbušnjaka.

U spotu je puno plesala pa su je nakon snimanja boljela koljena. Dodaje da se nije igrala doktora s dečkima kad je bila mlađa. Više je voljela nogomet, lego kocke i autiće. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • luda_mala 19.08.2015.

    treba je ono..živi užas!

  • 17.08.2015.

    Karabatić, Gvozdanović, Radulović....gdje sam????.

  • f1fun 16.08.2015.

    Ima dobre ćube....dalje sve znate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare