To je to što me zanima!

Pjevačica grupe Feminnem zbog nezgode mora na operaciju: 'Ljutita djevojka me gurnula...'

Feminnemke su nedavno objavile da su se vratile na scenu, a njihova članica Nika Antolos sada je doživjela nezgodu kada ju je na Jarunu udarila djevojka na biciklu
Vidi originalni članak

Pjevačica Nika Antolos Ruban (32) javila se svojim pratiteljima iz kreveta s gipsom na ruci i ispričala kako joj se dogodila ta nezgoda te da nažalost mora na operaciju. Nedavno je najavila da se s kolegicama Pamelom Ramljak (37) i Nedom Parmać (42) vraća na scenu u grupi Feminnem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da obje trake su njene i gurnula mi rolu biciklom. Nakon sto sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu. Osim što je kost na desnoj ruci slomljena - slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju - napisala je Nika te se zatim obratila djevojci koja ju je gurnula.

- Mila, ti 'živčo guralica', ako ti je loš dan, pliz, pronađi drugu zanimaciju za ispucati se sljedeći put, ovo nije to. A cijeloj ekipi iz Draškovićeve - najveća hvala, nema vas svijet. Nadam se da je vaša nedjelja nježnije prošla. P.S. Nosite kacigu i štitnike, nikad ne znaš tko je ljut - poručila je za kraj.  

NOVI APOLON Luka Nižetić zagolicao maštu pratiteljima i pokazao isklesano tijelo: 'Mali, baš si prezgodan'

Podsjećamo, Feminnemke su nedavno objavile da su se vratile na scenu, a ta vijest je oduševila njihove obožavatelje. Prošlo je deset godina otkako se grupa raspala, a sad su presretne što će opet skupa zapjevati. 

Raspale su se u veljači 2012., ali ostale u dobrim odnosima. U narednim godinama mnogi su htjeli opet vidjeti djevojke zajedno, ali tek su prije nekoliko mjeseci Neda i Pamela počele o tome ozbiljnije pričati. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zlatna Vuga 23.05.2022.

    Ajoj, opet na nju peh. Sretan oporavak.

  • 23.05.2022.

    Biciklisti na cesti, kad misle da je čitava samo za njih...🤬

  • Nalla 23.05.2022.

    Otvorila sam članak samo zato da vidim kak opet tekst nema veze s naslovom. Iz naslova ispada kao da je do nje došla neka huda puca i namjerno ju pošiknula kaj se ova rastepla. A kad ono ova ju valjda slučajno šlajsala da nije ni skužila da se ova razletela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare