Obavijesti

Show

Komentari 9

Pjevačica grupe Feminnem zbog nezgode mora na operaciju: 'Ljutita djevojka me gurnula...'

Pjevačica grupe Feminnem zbog nezgode mora na operaciju: 'Ljutita djevojka me gurnula...'
2

Feminnemke su nedavno objavile da su se vratile na scenu, a njihova članica Nika Antolos sada je doživjela nezgodu kada ju je na Jarunu udarila djevojka na biciklu

Pjevačica Nika Antolos Ruban (32) javila se svojim pratiteljima iz kreveta s gipsom na ruci i ispričala kako joj se dogodila ta nezgoda te da nažalost mora na operaciju. Nedavno je najavila da se s kolegicama Pamelom Ramljak (37) i Nedom Parmać (42) vraća na scenu u grupi Feminnem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pamela Ramljak u 24 pitanja 12:24

- Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da obje trake su njene i gurnula mi rolu biciklom. Nakon sto sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu. Osim što je kost na desnoj ruci slomljena - slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju - napisala je Nika te se zatim obratila djevojci koja ju je gurnula.

- Mila, ti 'živčo guralica', ako ti je loš dan, pliz, pronađi drugu zanimaciju za ispucati se sljedeći put, ovo nije to. A cijeloj ekipi iz Draškovićeve - najveća hvala, nema vas svijet. Nadam se da je vaša nedjelja nježnije prošla. P.S. Nosite kacigu i štitnike, nikad ne znaš tko je ljut - poručila je za kraj.  

Luka Nižetić zagolicao maštu pratiteljima i pokazao isklesano tijelo: 'Mali, baš si prezgodan'
Luka Nižetić zagolicao maštu pratiteljima i pokazao isklesano tijelo: 'Mali, baš si prezgodan'

Podsjećamo, Feminnemke su nedavno objavile da su se vratile na scenu, a ta vijest je oduševila njihove obožavatelje. Prošlo je deset godina otkako se grupa raspala, a sad su presretne što će opet skupa zapjevati. 

Raspale su se u veljači 2012., ali ostale u dobrim odnosima. U narednim godinama mnogi su htjeli opet vidjeti djevojke zajedno, ali tek su prije nekoliko mjeseci Neda i Pamela počele o tome ozbiljnije pričati.