To je to što me zanima!

Pjevačica je otišla 'pod nož' te skinula 66 kila: Presretna sam

Kate je bila na liposukciji, kile skidala u reality showovima, no ništa nije 'upalilo'. Operacija želuca konačno ju je dovela do željenog cilja - vitke linije i prave sreće
Vidi originalni članak

Još 2005. je pobijedila u glazbenom showu ' Australian Idol '. Glasovnim sposobnostima zadivila je kako publiku u Australiji, tako i diljem svijeta. Ipak, malo tko nije primijetio da je pretila. U trenutku kad je bila najdeblja, Kate DeAraugo (29) težila je čak 127 kilograma .

Pjevačica se s debljinom bori od petnaeste godine. Imala je i problema s ovisnošću i boluje od depresije koju je, debljina, kako kaže, samo pogoršala. Kate je pokušala sve kako bi smršavjela. Konačno je uspjela nakon što je bila na operaciji kojom su joj ugradili želučanu premosnicu. Skinula je 66 kilograma .

- Toliko sam sretna da je to nevjerojatno. Svi mi kažu da izgledam sjajno, a sad se tako i osjećam - rekla je Kate. U kupaćem kostimu pozirala je za naslovnicu časopisa Woman's Day.

- Dosad nikad nisam odjenula kupaći. Kupila sam ih nekoliko, ali ni jedan nisam obukla i u njemu izašla. Za mene je ovo nešto predivno - kaže Kate koja je plakala od sreće vidjevši fotografije koje je snimila za časopis.

Kate je sudjelovala i u reality showu u kojem je cilj bio skinuti suvišne kilograme. Ubrzo je odustala. Bila je i na liposukciji, ali nakon zahvata ponovno je nagomilala kilograme.

- Bilo je dana kad se nisam htjela tuširati kako ne bih morala ući u kupaonicu i pogledati se u ogledalu. Nisam izlazila iz kuće jer sam se bojala da će mi se ljudi na ulici rugati jer sam debela - prisjeća se Kate koja je danas konačno zadovoljna svojim izgledom, radi kao voditeljica na radijskoj postaji i u sretnoj je vezi s bodybuilderom Shannonom Vickom (29).

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nemos naci ime 06.01.2015.

    kad procitas naslov imas osjecaj kao da su je objesili na kuku skinuli sve sa nje pa pravili cvarke :))

  • sol 06.01.2015.

    nema tu, zadrzati, jesi ne jesti, ako je prirodno ili bolest, nema tu hocu necu, samo ovako, se moze razboljeti, ljepa je ali???????

  • ojdimidojdimi 06.01.2015.

    a gdje je višak slanine.............................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare