To je to što me zanima!

Pjevačica Lizzo razgolitila se na jahti: Partijala s prijateljima pa pozirala u minijaturnom badiću

Unatoč tome što je proslava američkog dana neovisnosti prošla, za popularnu pjevačicu zabava nije prestala. Snimila je kako ona i prijatelji uživaju u Kaliforniji, a pohvalila se i kako izgleda u kupaćem kostimu
Vidi originalni članak

Američka glazbenica Lizzo (33) na društvenim mrežama podijelila je kako izgleda u malenom kupaćem kostimu, a zatim pokazala kako se s prijateljima zabavlja na jahti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica se ne srami svojeg tijela, a putem svojih pjesama i društvenih mreža promovira samopoštovanje i prihvaćanje vlastitog tijela, bez obzira na to kako netko izgleda.

Ovog puta to je napravila kroz seriju fotografija u dvodijelnom kupaćem kostimu neonsko zelene boje. Na prvoj fotografiji se naslanja na ogradu jahte i vidi ju se iz profila, a na drugoj fotografiji gleda preko ramena i njen badić se jedva vidi.

SUPER BOJE U jarkim bojama: Selena Gomez osmislila je kolekciju badića

- Vezice mog badića su nestale, tvoj će ih muškarac morati vaditi kao konac za zube - napisala je u opisu fotografija.

Na trećoj fotografiji je Lizzo je odmorila uz rub jacuzzija. Ta serija fotografija u manje od jednog dana zaradila joj je više od milijun lajkova i njezini pratitelji su oduševljeni.

Lizzo je podijelila još fotografija i videa sebe i prijatelja kako partijaju na jahti. Piju, plešu, jedu i gledali su vatromet. Video u kojem su Lizzini prijatelji snimili glazbenicu kako trese guzicom posebno je razveselio njene obožavatelje.

- Zbog nje zbilja volim svoje tijelo. Zbog nje se osjećam opušteno i volim se. Kao da sam normalna - napisala je jedna pratiteljica.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Predator46 07.07.2021.

    Ta kad se napije, moraš zvat viljuškar...

  • 07.07.2021.

    Mogli ste nas poštedjeti ovoga.....

  • Vito1 07.07.2021.

    Ako je to minijaturno, onda su me krivo učili mjerama. Njezin "minijaturni" badić mene bi prekrio kao zimski kaput. Samo trake koje ga drže su nekima konopi za vezanje jahti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare