Show

Komentari 29

Pjevačica Lizzo razgolitila se na jahti: Partijala s prijateljima pa pozirala u minijaturnom badiću

Pjevačica Lizzo razgolitila se na jahti: Partijala s prijateljima pa pozirala u minijaturnom badiću

Unatoč tome što je proslava američkog dana neovisnosti prošla, za popularnu pjevačicu zabava nije prestala. Snimila je kako ona i prijatelji uživaju u Kaliforniji, a pohvalila se i kako izgleda u kupaćem kostimu

Američka glazbenica Lizzo (33) na društvenim mrežama podijelila je kako izgleda u malenom kupaćem kostimu, a zatim pokazala kako se s prijateljima zabavlja na jahti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica se ne srami svojeg tijela, a putem svojih pjesama i društvenih mreža promovira samopoštovanje i prihvaćanje vlastitog tijela, bez obzira na to kako netko izgleda.

Ovog puta to je napravila kroz seriju fotografija u dvodijelnom kupaćem kostimu neonsko zelene boje. Na prvoj fotografiji se naslanja na ogradu jahte i vidi ju se iz profila, a na drugoj fotografiji gleda preko ramena i njen badić se jedva vidi.

- Vezice mog badića su nestale, tvoj će ih muškarac morati vaditi kao konac za zube - napisala je u opisu fotografija.

Na trećoj fotografiji je Lizzo je odmorila uz rub jacuzzija. Ta serija fotografija u manje od jednog dana zaradila joj je više od milijun lajkova i njezini pratitelji su oduševljeni.

Lizzo je podijelila još fotografija i videa sebe i prijatelja kako partijaju na jahti. Piju, plešu, jedu i gledali su vatromet. Video u kojem su Lizzini prijatelji snimili glazbenicu kako trese guzicom posebno je razveselio njene obožavatelje.

- Zbog nje zbilja volim svoje tijelo. Zbog nje se osjećam opušteno i volim se. Kao da sam normalna - napisala je jedna pratiteljica.

Najčitaniji članci