To je to što me zanima!

Pjevačica Marija Šerifović zauvijek napustila Beograd

Pobjednica Eurosonga 2007. u Finskoj zauvijek je napustila Beograd i otišla živjeti u Njemačku gdje će snimati svoj novi album za inozemno tržište
Vidi originalni članak

Marija Šerifović svoj odlazak iz Beograda najavila je u emisiji "Stranac u noći" koja se prikazuje na Pink TV-u. Na odlasku je poručila: Ne vraćam se više!
Pjevačica se ne misli vratiti ako rezultati rada budu dobri. Istaknula je da je u Srbiji dobro zaradila i što je najbitnije, donijela im je pobjedu na Eurosongu s pjesmom "Molitva".
- Nije da se žalim, dobro sam zaradila. Srbiji sam donijela pobjedu i učinila da mnogi budu ponosni, a doživjela sam da se naslađuju objavljenim prljavštinama koje su o meni iznosili neki zli ljudi - izjavila je Marija na Pink TV-u.
O svom polubratu Danijelu koji se natječe u showu "Operacija Trijumf", rekla je kako nisu pretjerano bliski, ali to ne znači da nisu u dobrim odnosima.
- On je jedna od najtalentiranijih osoba koje sam upoznala i predviđam mu veliku karijeru - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • me myself and i 01.11.2008.

    necu da se kacim na nju ali siroko ti polje,molitva je ionako vise i bogu i đavlu dosadila a novih pesama ni za lek,pa bre idi i ostavi nama nase \"pevaljke\" na miru

  • lois 01.11.2008.

    netko je napisao #odron# od žene, baš tako,ima dobar glas ali nije nikako oku ugodna :)

  • vizijaslobode1941 31.10.2008.

    idi i molim te povedi sa sobom Simonu,Antu,Radeljaki i slične bolesnike

Komentiraj...
Vidi sve komentare