To je to što me zanima!

Pjevačica mužu našla ljubavne poruke, a on ju zatim pretukao

Nataša Bekvalac je s Lukom Lazukićem u braku od rujna prošle godine, a 28. veljače su dobili kćer Katju. Pjevačica je tada istaknula kako nema sretnije žene od nje
Vidi originalni članak

On je pijana budala, stiskao me, šamarao i udarao rukama i nogama, rekla je pjevačica Nataša Bekvalac (37) liječnicima na Hitnoj pomoći gdje je bila zbog ozljeda glave, piše srpski tabloid Blic. Dodaje kako je Natašu pretukao njezin muž, poduzetnik i IT stručnjak Luka Lazukić (37) u noći s prošlog petka na subotu nakon što se vratio pijan iz izlaska. 

Lazukić je legao kraj srbijanske pjevačice i zaspao, a ona je uzela njegov mobitel i vidjela ljubavne poruke druge žene. Bekvalac je potom probudila supruga i posvađali su se pri čemu je on fizički nasrnuo na nju. Udarao ju je rukama i nogama te je pjevačica sljedećeg jutra otišla liječniku zbog svojih ozljeda. 

Bekvalac će nakon ovog incidenta tražiti razvod braka od Lazukića s kojim je u braku od rujna prošle godine, tvrdi Blic. Par ima kćer Katju koju je Bekvalac rodila 28. veljače. 

- Sve je proteklo u redu. Čekamo da Nataša izađe kako bismo proslavili - komentirao je Lazukić rođenje kćeri. Bekvalac je na društvenoj mreži podijelila fotografiju iz bolnice i istaknula da ne može riječima istaknuti kako se osjeća. 

- Ne postoji sretnija žena na svijetu od mene - zaključila je tada pjevačica. Bekvalac iz prošlog braka s bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem (41) ima kćer Hanu (11). 

Idi na 24sata

Komentari 204

  • Qrkan 16.04.2018.

    Sve lijepe žene su lude i lakoumne, dosta im je samo malo dići taštinu kojim komentarom o ljepoti i kupljene su. Navikle su grabit kroz život s pola mozga ne razmišljajući

  • Qrkan 16.04.2018.

    Žene su mi često znale reći da vole čvrstu mušku ruku, da im se brani, nameće mišljenje i njima upravlja. Da im je dosta paćenika koji kupuju poklone. Dakle vole i kad ih se malo stisne uza zid, uhvati jače i zalijepi šamar kad izađu van okvira. Njihove riječi.

  • Qrkan 16.04.2018.

    Vole takve malo nasilnike, al bitno da je poduzetnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare