To je to što me zanima!

Pjevačica Susan Boyle jako želi posvojiti dijete: To je moj san...

VELIKI PLANOVI Pjevačica Susan Boyle viđa se s liječnikom iz Amerike, no kaže da joj probleme u vezi stvara njezin autizam, od kojeg boluje cijeli život
Vidi originalni članak

Jedino se bojim da moje mačke ne bi bile ljubomorne na bebu pa se još dvoumim. Možda posvojim dijete za par godina, kaže pjevačica Susan Boyle (55), pobjednica showa 'Britain’s got talent'.

Trenutno se viđa s liječnikom iz Amerike, no kaže da joj probleme u vezi stvara njezin autizam, od kojeg boluje cijeli život.

Inače, pjevačica je prije nekoliko mjeseci izgubila kontrolu kad je njezin kućni ljubimac pobjegao kroz prozor na ulicu. U ponoć je izašla iz kuće i počela vrištati. Susan je bila jako uznemirena jer je nedavno ostala bez mačka Pebblesa.

Naslijedila ga je od svoje pokojne majke, a perzijski mačak uginuo je od starosti. Imao je 16 godina. Odmah je nabavila novog ljubimca, a kad je on nestao počela je paničariti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • blondie8 21.11.2016.

    sirota žena, ima predivan glas, da nema taj autizam imala bi partnera i sretnu obitelj, vjerujem, da se uz dobru liječničku skrb sve to može i ostvariti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare