To je to što me zanima!

Pjevačica zavukla ruku u gaćice, a Instagram joj obrisao fotku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Teodora Džehverović prošlih je dana izazvala burne reakcije na Instagramu nakon što je objavila provokativnu fotografiju. Nakon brojnih prijava korisnika, Instagram joj je uklonio fotografiju
Vidi originalni članak

Popularna srpska glazbenica, Teodora Džehverović, na Instagramu svakodnevno objavljuje brojne fotografije koje često dosegnu i preko 150 tisuća lajkova. 

Međutim, nova objava Teodore izazvala je lavinu negativnih komentara. Naime, glazbenica je objavila fotografiju na kojoj pozira u otkopčanim trapericama, dok je ruku zavukla u njih, kod međunožja, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO: Teodora osvojila i Hrvatsku 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Takva je fotografija, po mnogim korisnicima Instagrama, neukusna i neprimjerena zbog čega su je i prijavili. Naime, nakon brojnih prijava, Instagram je Teodori uklonio fotografiju.

Kasnije je spornu fotografiju postavila kao profilnu fotografiju svih svojih priča te objavila drugu fotografiju ispod koje je napisala:

- Ne možete vi brisati koliko ja mogu postaviti.- napisala je kratko i jasno srpska glazbenica te pokrenula brojne reakcije na Instagramu.

Vjerni obožavatelji ispod fotografije podržali su Teodoru:

- Kome smeta jaka Teodora Džehverović?- bio je samo jedan od komentara, a nastavili su i drugi obožavatelji.

- Ipak si ti naša BORBENA! Ne daj se pufnice uz tebe smo! Prava podrška će uvijek i zauvijek biti tu!- glasio je drugi komentar podrške.

Teodoru je u komentarima podržao i košarkaš Nino Čelebić s kojim je glazbenica početkom prošle godine 'uplovila' u vezu.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ: 'Najveća želja mi je kupiti stan, a o braku i djeci ne razmišljam'

Idi na 24sata

Komentari 30

  • PinkBerry 28.03.2021.

    A Hana Hadziavdagic kao ima normalne fotografije i uzor je ljudima? Teodora makar zna granice za razliku od Hane starlete

  • NikolaTesla 27.03.2021.

    A? pjevačica?

  • Vlado Laginja 27.03.2021.

    Uhvatila se za kitu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare