Show

Komentari 24

'Najveća želja mi je kupiti stan, a o braku i djeci ne razmišljam'

'Najveća želja mi je kupiti stan, a o braku i djeci ne razmišljam'

Mislim da je prerano razmišljati o tome. Mogu zamisliti Nina pored sebe u budućnosti, ali je rano da razmišljamo o vjenčanju ili djeci, ispričala je Teodora

Srpska pjevačica Teodora Džehverović (23) je u intervjuu za Alo progovorila o privatnom životu pa je priznala kako joj je najveća želja kupiti stan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Znam koliko bi moji roditelji bili ponosni na mene. Nažalost, 2020. nam je svima na neki način propala i ta želja se morala odgoditi za sljedeću ili neku drugu godinu. Ako u 2021. sve ostane kao i do sada, teško da će mi se to ostvariti. Dat ću sve od sebe da jednog dana dođe do toga, kad god to bilo - ispričala je.

Glazbenica je početkom prošle godine 'uplovila' u vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem

- Nino i ja smo se upoznali u periodu kada nisam nastupala ili se to događalo jako rijetko. Vjerujem da će nam razdvojenost teško pasti kada počnem redovito nastupati, pogotovo kada krene ljetna turneja. Nadam se da ćemo i to sve pregurati i nakon ljetne turneje otići na neko putovanje. Voljela bih da to ovoga puta budu Maldivi - otkrila je.

Za sada ne razmišlja o osnivanju obitelji.

- Mislim da je prerano razmišljati o tome. Mogu zamisliti Nina pored sebe u budućnosti, ali je rano da razmišljamo o vjenčanju ili djeci - zaključila je.

Najčitaniji članci