To je to što me zanima!

Pjevačicu 'napali' zbog maske: 'Neodgovorno, nabavi si pravu'

Na kritike je reagirala Lanina sestra. Tvrdi kako se pjevačica testirala na korona virus te da je negativna. Osim toga, ostaje pri tome da je bila na dovoljnoj udaljenosti od obožavatelja
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Del Rey (35) javila se obožavateljima videom na Instagramu prije predstavljanja svoje knjige poezije. No umjesto na pohvale, Lana je naišla na kritike.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Del Rey (@lanadelrey)

Mnogima je zasmetalo što je nosila zaštitnu masku napravljenu od mrežastog materijala s povećim otvorima. Dok je čitala, pjevačica je bila u ograđenom prostoru i udaljena od publike, ali su kasnije na društvenim mrežama 'isplivale' fotografije na kojima je pozirala s obožavateljima.

Nakon tih objava krenula je lavina komentara. Mnogi su je zbog maske prozvali.

- Ovo je neodgovorno, molim te, počni nositi pravu masku. Ova ničemu ne služi. Šalješ negativnu poruku s ovom maskom. U situaciji si u kojoj te ne možemo braniti. Bravo, samo nastavi pljuvati taj virus na ljude oko sebe - samo su neki od komentara.

NEPREPOZNATLJIVA PJEVAČICA Lana Del Rey šokirala fanove: 'Natukla je kila i zapustila se'

Independent piše kako je Lanina sestra reagirala na komentare. Tvrdi kako se pjevačica testirala na korona virus te da je negativna. Osim toga, ostaje pri tome da je bila na dovoljnoj udaljenosti od obožavatelja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 04.10.2020.

    Zašto je Jandroković, koji je non-stop maskiran, dobio koronu?

  • 04.10.2020.

    Koja je ova?!

  • Andrija- 04.10.2020.

    Zašto taj modni predmet nazivate maskom kad to zapravo nije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare