To je to što me zanima!

Pjevačicu zlostavljao muškarac u vlaku: Trljao je penis o mene

Bivša članica 'Atomic Kittena' nije željela da zlostavljač prođe nekažnjeno pa ga je uslikala i njegovu fotografiju podijelila na internetu, a o svemu je obavijestila i policiju
Vidi originalni članak

Pjevačica Natasha Hamilton (36), bivša članica grupe 'Atomic Kitten', podijelila je sa svojim pratiteljima na Twitteru 'užas' koji joj se dogodio dok se vozila vlakom. Natasha se vraćala kući u London, a vlak je bio krcat pa je jedan muškarac iskoristio priliku i 'prilijepio' se uz pjevačicu.

- Ovaj gnusni čovjek je trljao svoj penis o mene u prepunom vlaku. Mislila sam da se nečija vrećica trlja o mene sve dok nisam osjetila da mi neko diše za vratom. Zgrožena sam i o svemu ću obavijestiti policiju - napisala je Natasha.

Hamilton nije željela da zlostavljač prođe nekažnjeno pa ga je uslikala i njegovu fotografiju podijelila na internetu, a o svemu je obavijestila i policiju, prenosi Daily Mail.

- Slikala sam ga prije nego što sam napustila vlak. Neko mora stati na put ovakvom ponašanju - zaključila je na kraju.

Nakon objave, dobila je punu podršku svojih pratitelja. 

Natasha je godinama bila članica nekoć popularne grupe Atomic Kitten, koja se raspala 2004. godine. Djevojke iz benda se dugo nisu mogle pomiriti s neuspjehom. Nedavno su izjavile kako i danas za raspad krive Kylie Minogue (50) koja im je navodno ukrala hit 'pred nosom'. Tvrde da je pjesma ' I can't get you out of my head' pisana za njih, ali je Kylie bila snalažljivija i pridobila autore hita da je daju njoj. 

'KAŽNJAVALA SAM SE SVAKI DAN': Slavna glumica progovorila o borbi s bolesti

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • nori 🖖 14.10.2018.

    Tužila ga jer je samo trljao

  • 12.10.2018.

    pa što ga nisi odalamila ako je trljao denisa od tebe a ne slikala?hehe

  • black_cat 12.10.2018.

    uđi u ZETov tramvaj u vrijeme najveće špice pa ćeš da vidiš-..ne znaš šta te trlja, dječiji ruksak, mobitel ili pimpek...:-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare