To je to što me zanima!

Pjevala je najgoru pjesmu svih vremena, a ovako izgleda sada

Rebecca Black svoju glazbenu karijeru započela je na pomalo neobičan način, a 10 godina nakon njezine pjesme 'Friday' kompletno je promijenila svoj izgled i stil
Vidi originalni članak

Pjevačica Rebecca Black (24) proslavila se svojom prvom pjesmom 'Friday', koju je objavila 2011. godine. Nakon što je glazbeni video pjesme postao internetska senzacija, 'Friday' je proglašena najgorom pjesmom ikad.

POGLEDAJTE 'FRIDAY':

Black, koja je tada imala samo 13 godina, osim oštrih kritika, dobila je i mnogo prijetnja smrću zbog pjesme. Ipak, kako je 'Friday' bio najgledaniji video na YouTubeu 2011. godine, pjevačica je ušla u povijest pop kulture.

Tako se pojavila u videu pjesme 'T.G.I.F' Katy Perry (36) koja je također objavljena 2011. godine, a 'Friday' je otpjevan i u popularnoj seriji 'Glee'.

MILIJARDERKA SLAVI Rihanna se počastila kavijarom u krevetu nakon što se njezin parfem rasprodao u par sati

Rebecca se nastavila baviti glazbom, ali je priznala kako je zbog svoje prve pjesme doživjela mnogo prepreka u svojoj karijeri. U objavi na Instagramu otvoreno je rekla kako se još uvijek uči nositi s početkom svoje karijere, ali da 'vrijeme liječi sve rane'.

- Gotovo svi producenti su mi rekli kako nikada neće raditi sa mnom - napisala je o svojem iskustvu kao 19-godišnjakinja.

Za 10. godišnjicu 'Fridaya' objavila je 'Friday (Remix)' u tzv. hyperpop stilu. Tijekom cijelog videa jasno je kako Rebecca parodira svoju prvu pjesmu i vrijeme u koje je izašla, što su njezini obožavatelji spremno podržali.

POGLEDAJTE NOVI 'FRIDAY':

Takav stil udaljen je od njezinih drugih pjesama, koje su sličnije stilu pjevačica Ariane Grande (28) ili Billie Eilish (19).

- Kao netko tko nije imao kontrolu nad time kako su me javnost doživljavala kao dijete, zabavno je igrati se s percepcijom - izjavila je Black za The Atlantic.

Tijekom godina postala je svojevrsna ikona internetske generacije, a privukla je dodatne obožavatelje kad je javno otkrila da je dio LGBTQ+ zajednice. Tako je 'Girlfriend' jedna od njenih popularnijih pjesama.

- Izlazila sam s različitim ljudima i zbilja ne znam što me čeka u budućnosti. Neke dane osjećam se malo više "gej" nego druge - izjavila je na podcastu 'Dating Straight', prenosi Billboard.

Rekla je kako je njezin najnoviji album 'Rebecca Black Was Here', koji je objavljen u lipnju 2021., najtočniji prikaz nje kakva je sada.

- Ovime sam konačno stvorila i ostavila otisak Rebecce Black, sebe same - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 18.08.2021.

    Nikad čula pjesmu ali da je najgora ikad?

  • Lady & Liberty 17.08.2021.

    Pjesma na dva tona. Niti dva. Ovo je teška uvreda za tonove.

  • Krušo Hagur 17.08.2021.

    Ima jedan gora pjesma, ili jednako loša, Sarah Brand - Red dress.

Komentiraj...
Vidi sve komentare