Show

Komentari 16

Rihanna se počastila kavijarom u krevetu nakon što se njezin parfem rasprodao u par sati

Rihanna se počastila kavijarom u krevetu nakon što se njezin parfem rasprodao u par sati

Prošli tjedan je na tržište izašao prvi Rihannin parfem 'Fenty' i rasprodao se u rekordnom roku. Pjevačica je novi poslovni uspjeh proslavila luksuznim doručkom a ubrzo je počastila i svoje najbliže na proslavi u New Yorku

U kolovozu ove godine pjevačica Rihanna (33) je proglašena milijarderkom. Prema Forbesu, njezino se bogatstvo procjenjuje na oko 1,2 milijarde funti, što je, zahvaljujući udjelima u Fenty Beauty i Savage x Fenty, čini najbogatijom glazbenicom na planeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj jede kavijar sa srebrnog pladnja u krevetu. Naime, na taj je način proslavila najnoviji poslovni pothvat - izbacivanje svog prvog parfema 'Fenty', koji se rasprodao u samo nekoliko sati.

- Ovako sam se probudila nakon što se Fenty parfem jutros rasprodao! - napisala je RiRi u opisu fotke, na kojoj je ubrzo skupila više od 5 milijuna lajkova.

- Jaja za doručak - našalila se u komentarima njezina kolegica Lady GaGa.

Rihanna je nedugo nakon proslavila svoju titulu milijarderke s obitelji u New Yorku. Na Instagram storyju je objavila video s proslave, na kojem se divi ogromnoj torti ukrašenoj njezinim albumima i Fenty Beauty kozmetikom.

Najčitaniji članci