To je to što me zanima!

Pjevao na Rujanfestu: Mladen Grdović napravio pravu feštu

U nedjelju navečer na Rujanfestu je nastupio Mladen Grdović te oduševio sve okupljene koji su s njim pjevali hitove 'Dalmatinac', 'Nije u šoldima sve'...
Vidi originalni članak

Završio je treći dan velikog gastro – zabavnog spektakla Rujanfesta. Uzbudljivu noć obilježili su Neno Belan & Fiumensi, veseljak iz Zadra Mladen Grdović i tvorci velikih hitova tamburaške glazbe Slavonia Band. 

Pred prepunom West pozornicom Neno Belan i njegovi Fiumensi svirali su dugo u noć na zadovoljstvo njihovih Poznati veseljak iz Zadra Mladen Grdović  još je jednom pokazao da ima sjajnu publiku i na kontinentu. 

'Dalmatinac sam', 'Nije u šoldima sve', 'Evo mene moji ljudi', samo su neke od pjesama koje su zapalile prepuni šator ispred Rujan pozornice.

Slavonija Band svoje je velike tamburaške hitove izvela na Rujan pozornici. Pjesme poput 'Hej lutkice', 'Gukni golube', 'Zlatna polja' razgalile su srca brojnih fanova ovih sjajnih šest mladića.

U srijedu nas očekuju nove glazbene poslastice. Na Rujan pozornicu stižu Jole i Maja Šuput, a West pozornica bit će u znaku rokera iz Županje Opće Opasnosti. 

Makedonska kuća ugostit će mlade tamburaše u starkama – Mejaše!

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagani po cijeni od simboličnih 20 kn. Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • šiš 17.09.2013.

    Ma ljudina je.

  • micekpicek 16.09.2013.

    A dajte se otkačite od njega i pustite ga da živi. tko ga hoće slušati neka ga sluša tko ne, nemora. Šta ste toliko dosadni, kaomda je on jedini koji ima problema takve vrste. I vi svi koji pljujete po njemu, kladim se da nikad niste u čašicu zavirili.Tako je to u nas pokazujemo u tuđu sramotu da bi prikrili svoju, a svi smo pod kožom jednako krvavi.

  • bubamara2103 16.09.2013.

    ...sidimo noćas kraj stola, a vidim da nima nas pola, Al pisme naše su zauvik tu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare