To je to što me zanima!

Pjevao za HDZ, a sada stao uz Škoru: 'Želim ti svu sreću'

Pjevač Jacques Houdek na Facebooku je podržao estradnog kolegu Miroslava Škoru koji je jučer objavio kandidaturu za predsjednika. Podsjetimo, Houdek je 2007. pjevao na predizbornom skupu HDZ-a
Vidi originalni članak

Dragi kolega, dok Te slušam kako se s izrazitim poštovanjem odnosiš prema ovome časnome pozivu, koji se tek spremaš osvojiti, osjećam istovremeno ponos i poniznost! Nadasve pametno, odvažno, dostojanstveno, srčano, plemenito i domoljubno. S POKRIĆEM! Čestitam Ti unaprijed - želim ti svaku sreću na ovome putu koji si odabrao; neka je zdravlja i Božjega blagoslova. 

ORBAN S TAMBURICOM Miroslav Škoro napao Kolindu, Milanovića, Ivana Pernara...

Poruka je to koju je na Facebooku napisao pjevač Jacques Houdek (38) u znak podrške estradnom kolegi Miroslavu Škori (56). Naime, Škoro je prije nekoliko dana objavio predsjedničku kandidaturu, također na Facebooku. 

- Ne sumnjam u potpuni uspjeh i iskreno stojim uz Tebe! Bit ću najgorljiviji navijač i podrška! Presretan sam da si odlučio učiniti dobro za našu Hrvatsku i za sve nas - ispisao si neke od najljepših stihova, a sada ćeš svojim djelovanjem, siguran sam i čvrsto vjerujem u to, ispisati novu hrvatsku povijest! HVALA TI! -  dodao je Houdek u svojoj objavi podrške. 

'I TO SVJETSKA...' Grdović o kandidaturi Škore: 'Povuci se, Kolinda je zvijezda'

Houdekova objava izazvala je podijeljene reakcije. I dok su se neki složili s njim i pisali da 'Hrvatskoj zaista treba vođa koji sluša želje i potrebe naroda', drugi su ga napali. Razočarani su idejom Škore za predsjednika, ali i činjenicom da ga je Houdek podržao. 

 - 'Pjevač-političar, užas', 'Ja ću se stvarno sad izrigat' - samo su neki od komentara i reakcija. 

Podsjetimo, pjevač Jacques Houdek prije dvanaest godina pjevao je na HDZ-ovom predizbornom skupu. Izveo je pjesmu 'HDZ zna' koja je postala svojevrsna himna stranke. 

Nakon napisa da je bivša blagajnica HDZ-a Branka Pavošević iz vrta iskopala isplatnice kojima su novcem iz crnog fonda stranke financirani troškovi za predsjedničku kampanju Jadranke Kosor i kampanju za parlamentarne izbore 2007. godine, neka su se imena našla u središtu zanimanja javnosti. Među njima su i pjevačica Ivana Kindl te pjevači Jacques Houdek i Miroslav Škoro.

Također, Miroslav Škoro pjevao je za Hrvatsku Demokratsku Zajednicu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • 25.06.2019.

    ovo je reći prijatelj a ne grdović koji je nula od čovika

  • tuliluli 25.06.2019.

    Imam prijedlog: što ne bi izabrali Houdeka za premijera, a Indiru za predsjednicu. A Mišo bi moga bit predsjednik Sabora. Ka, ono, on je star pa može bit u Saboru da se ne skita po svitu. Jemali bi raspivanu državu. Ono, kad je već razjebana neka bude i raspivana.

  • 25.06.2019.

    Hdz zna a što?

Komentiraj...
Vidi sve komentare