To je to što me zanima!

Plakali od muke: U X-Factoru opet gaf, izbacili su dvije točke

Danny Tetley je u subotu pjevao pjesmu benda Queen 'Who Wants To Live Forever', a na ekranu iza njega  je pisalo 'oprostite na privremenim audio greškama'...
Vidi originalni članak

Gledatelji britanskog X-Factora ljuti su na produkciju showa nakon što je u subotu prekinuto glasovanje zbog tehničkih pogreški.

Zbog audio greške najviše su 'nastradali' natjecatelji Anthony i Danny, koji su, tvrde gledatelji, zvučali poput robota. Zatim je ekipa showa odlučila da u nedjeljnoj emisiji svi kandidati repriziraju nastupe, a ne samo njih dvojica. 

Danny Tetley je u subotu pjevao pjesmu benda Queen 'Who Wants To Live Forever', a na ekranu iza njega  je pisalo 'oprostite na privremenim audio greškama'. Punih deset minuta zvuk je bio potpuno promijenjen i kandidati su zvučali 'čudno'. Nakon reklamnog bloka, emisija uživo se nastavila, a ekipa showa se još jednom ispričala na problemima. Kasnije su objasnili da još traje istraga zbog čega im se dogodio ovakav gaf. 

Dannyjeva obitelj je u suzama gledala njegovu izvedbu, a na kraju se 'od muke' rasplakao i sam natjecatelj.

OGROMNI GAF PRODUKCIJE Skandal u X-Factoru: Kandidati u suzama, prekinuli glasovanje

Voditelj Dermot O'Leary (45) se ispričao na početku nedjeljne emisije zbog tehničkih pogreški. Rekao je i da je član žirija, Robbie Williams (44) zbog neodgodivih obaveza odsutan. Gledatelje je to razljutilo, ali i kandidate koje je njihov mentor 'ostavio na cjedilu'. 

- Zvuk je ponovno bio sr*nje. Sramota, opet sve isto - pišu gledatelji na društvenim mrežama. Ljut je bio i najstroži član žirija, Simon Cowell, koji je u jednom trenutku rukama prekrio lice od srama.

Na kraju emisije su izbacili dva kandidata, mušku grupu United Vibes i 16-godišnju Molly Vibes.

- Možda je vrijeme da zaposlite nove tehničare - pišu bijesni pratitelji službenog profila X Factora.

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu "Incident":

Idi na 24sata

Komentari 8

  • x00x 05.11.2018.

    jer samo ja ne cujem problem sa zvukom il

  • 05.11.2018.

    koga briga? kolko ti jadan život mora bit da se uzjebavaš jer zvuk u par epizoda ovakve gluposti ne valja? ugasiš i odeš radit nešto pametnije. ljudi su stvarno za glomazni otpad lagano, nema nam spasa.

  • sanja985 05.11.2018.

    di oni cuju zvukove robota?

Komentiraj...
Vidi sve komentare