To je to što me zanima!

Plakanje može prestati: Simona i Gianna u dvoboju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Simona je Gianni dala cvijet kao znak da ju je odabrala za protivnicu u dvoboju. Farmerima je rekla da se još ne zna tko će otići iz showa
Vidi originalni članak

Sve od odabira prvog duelista na farmi se moglo čuti moljakanje i plakanje. Gianna je nagovarala Simonu da ju odabere za njenu protivnicu u dvoboju. Simke je pak bila u velikoj dilemi između svoje želje da Gianna dođe do samog kraja i želje njene prijateljice koja što prije želi otići kući. Plakala je prvo jedna pa druga i tako već nekoliko dana. Napokon je stigao i sastanak na kojem se birao drugi duelist. Gazda Dino ozbiljno ga je otvorio.
- Cure i dečko, Simona ovdje smo radi tebe, da odabereš svog protivnika, ljutitog rivala, s kojim ćeš se boriti, da ostaneš na Farmi. Kad odabereš svog protivnika obrazloži svoju odluku - kazao je. Simona je tada uzela riječ i napomenula da će njezina odluka hoće li se boriti u dvoboju ovisiti o planetima. Zatim je uzela cvijet koji je donijela na sastanak i dala ga Gianni kao znak da je ju je odabrala za protivnicu. Gianni se lice 'obasjalo' od sreće jer je napokon vidjela šansu da što prije ode iz showa. Međutim, Simona je odmah nakon toga napomenula farmerima kako još uopće nije sigurno tko će u petak otići svojoj kući.

SIMONA UZELA PETRU 'POD SVOJE'?
S obzirom na to da su obje sluškinje u dvoboju, Petra je odabrana kao osoba koja će im nositi hranu i potrepštine. Tako su sve tri sjele i počele tračati Sonju. Petra se potužila kako je zamolila Sonju da opere suđe, a ova joj je odgovorila da joj se ne da i da ga neće oprati.  Simona joj je rekla kako je to bilo jako ružno i dodala da se Sonji u očima vrti Las Vegas. Nakon toga zapjevala je: novčići, novčići...'. Gianna se na trenutak maknula od njih pa su Petra i Simona odmah krenule razgovarati o odabiru sljedeće gazdarice. Čini se kako su postigle neki dogovor.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tenerife 15.05.2009.

    ma Simona je jedina poštena..ona je izjavila da je na farmi, da bi svojoj Gabici osigurala školovanje..i budučnost..a svi drugi dvolični smradovi....da su tamo da iskuse farmerski život???Hallo ? Kome se da čistiti govna i uz muhe cijele dane...ako to nije radi love..??znači svi lažu..osim Simone !!!.

  • papiga 15.05.2009.

    joooj svi zavide jedni drugom .niko nikog ne voli a svi svima lizu.jakkooo sam razocarana jludskim bicem.a bas sam vjerovala da je svako od njih dobar covjek .strasno kakva mrznja sve zbog guccija i love zene se netrpe.na sta su samo spremne sve zbog 5 min slave .jadno ,sto bi reko dino Dno dna! bas steta.

  • sablja 15.05.2009.

    Čemu uopće ti dvoboji i odabiranje tobožnjeg dualista kad se ove ženske individue ponašaju kao \"kokoši bez mozga\". Simona pojma nema ni o čemu, a Gianna vjerojatno neće htjeti odgovoriti ni ono što eventualno zna. Osim muških farmera koji su pošteno radili i korektno se ponašali, ženski dio pokazao je svu bijedu ljudskih negativnosti i niti jedna nije zavrijedila nikakvu pažnje, a kamoli glavnu nagradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare