To je to što me zanima!

Planira se prerada 'Matrixa': Jesu li uzeli pogrešnu tabletu?

Kada razmišljamo o ovoj ideji, ne možemo se ne upitati zašto itko smatra da je 'Matrix' film kojem treba prerada. Čak i 18 godina kasnije se 'Matrix' bez problema gleda
Vidi originalni članak

Kako živimo u doba kada ništa više nikome nije sveto, tako su producentima na usponu počele na um padati i ideje za koje nikada ne bismo rekli da imaju smisla.

Najnovija od tih ideja jest ona da se napravi posve nepotrebna prerada, odnosno 'reboot' legendarnog filma 'Matrix'. Studio Warner Bros trenutačno pregovara sa scenaristom Zakom Pennom (kojeg, da budemo iskreni, ne pamtimo po dobrim djelima) glede ovog projekta, a kako se čini, imaju i namjeru uzeti Michaela B. Jordana kao glavnog glumca.

No, prije nego što išta od ovog postane stvarnost, još se neke stvari moraju poklopiti. Po svemu sudeći, originalni autori (tj. odnedavno autorice), Lana i Lily Wachowski moraju dati svoj blagoslov da bi projekt krenuo.

Kada razmišljamo o ovoj ideji, ne možemo se ne upitati zašto itko smatra da je 'Matrix' film kojem treba prerada. Naime, dan danas, 18 godina nakon prvog filma iz trilogije, je 'Matrix' film kojeg se bez problema gleda, premda ima mana. Efekti su kvalitetni čak i po današnjim standardima, a neke ideje iz filma postale su standard u akcijskim filmovima.

Nakon gotovo 20 godina, izgleda da je netko odlučio uzeti krivu tabletu, a studiju Warner Bros. bismo preporučili da se nastavi držati superherojskih filmova ('Wonder Woman' nam dolazi uskoro u kina) te da epske filmove ostavi na miru, i da u stvari da šansu novim kompjuterskim akcijama, poput 'Duha u oklopu'.

Što mislite o ovoj ideji? Ostavite nam komentar

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dennyy 21.03.2017.

    Koliko sam ja pročitao nedavno, na stranim stranicama kao i pogledao video di je sam glumac Keanu Reeves izjavio da nije protiv ideje da se nastavi Matrix priča u kojoj bi on i dalje glumio glavnog glumca s tim da je glavni uvjet da se u film vrate i producenti, sestre Wachowski.. isto tako, rečeno je da je WB zaposlio nekoliko producenata da smisle najbolju ideju kako vratiti Nea (glavnog protagonista filma) u život.. dakle, nigdje nije riječ o rebotu nego o nastavku serijala

  • 15.03.2017.

    fanovi svakako zeljni ili nastavka ili remakea...makar , tko god isao to ponovno raditi mora se u startu pomiriti s tim da takav serijal nikako nece biti bolji od originala i da ce dobiti masu losih kritika...a realno gledajuci , nema sanse da nadmasi ovakvu trilogiju sa keanu reevsom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare