To je to što me zanima!

Planirao Gabrijelu, ali umjesto nje ošamario je njezinu sestru

SVE TAJNE EMPERATRIZ Zvijezda telenovela već je godinama na dijeti, a živi sa zmijom koju je udomila. Nazvala ju je Cleopatra. Ima i mačku Lolu i psića Rockyja
Vidi originalni članak

Iako su je u rodnoj Venezueli proglasili ženom s najboljim tijelom, Gabriela Spanic (37) bila je pretila tinejdžerica. Glumica hrvatskog podrijetla umalo je umrla zbog rigorozne dijete. U mjesec dana smršavjela je 25 kg i završila u bolnici. Oporavljala se dvije godine, a danas jede samo po savjetima liječnika. Od ponedjeljka do petka doručkuje voće, ruča tjesteninu s umakom od rajčice i ne večera. Vikendom se počasti meksičkom hranom. Zvijezda serije 'Emperatriz', koja se prikazuje na RTL-u, obožava životinje. Ima perzijsku mačku Lolu i jorkširskog terijera Rockyja. Prije nekoliko godina spasila je zmiju. Njegovala ju je i zadržala kao ljubimca. Nazvala ju je Cleopatra. 

Ni bivši suprug, glumac Miguel de León (49), nije je razlikovao od blizanke Daniele. Jednom ih je zamijenio i zabunom ošamario šogoricu umjesto žene. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • paklena naranča 26.10.2011.

    na zadnjoj fotki izgleda mi ko plastična lutka.

  • Faustina009 26.10.2011.

    Žena dobro izgleda, ali je toliko ospjednuta sobom i svojim izgledom da to nije normalno (tako je pisalo u jednom časopisu).. Prošla je ona mnoge estetske operacije, grudi su joj fakat operirane jer inače nebi tako stajale, a čitala sam da je toliko opsjednuta sa izgledom, da su joj zbog toga sve veze propale zbog toga, navodno s ejako boji bora i godina i na sve načine tj. opsesivno želi ostati što dulje mlada i lijepa.

  • user_130053 26.10.2011.

    Ako se samar prevede kao pogodak, osamario bi ja obije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare