To je to što me zanima!

Plant predvodio Britance u broju osvojenih Grammyja

Nakon što je dobila Grammyja za najbolji R'n'B album, J. Hudson je kasnije otpjevala pjesmu 'You Pulled Me Through' tijekom koje je briznula u plač
Vidi originalni članak

Album bivšeg člana Led Zeppelina Roberta Planta (60) osvojio je pet Grammyja na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada. Robert je na albumu "Raising Star" surađivao s bluegrass pjevačicom Alison Kraus. Britanski bend Coldplay osvojio je nagradu za najbolju pjesmu te za najbolji rock album, a nagrađeni su i za najbolju pop izvedbu dueta. Reper Lil Wayne je bio nominiran u najviše kategorija, čak osam. Između ostalog, dobio je Grammyja za najbolju rap izvedbu i za najbolju rap pjesmu.
- Želim se zahvaliti svojoj obitelji u raju i onima koji su danas ovdje - izjavila je Jennifer Hudson nakon što joj je Whitney Houston predala nagradu za najbojli R'n'B album. Grammyja je posvetila preminuloj majci, bratu i nećaku koji su ubijeni prošlog listopada. Dečko glumice Jennifer Aniston John Mayer dobio je Grammyje za nabolju mušku pop izvedbu te za najbolju solo rock izvedbu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare