To je to što me zanima!

Plavuše se bolje zabavljaju: Beyonce si je posvjetlila kosu

ROMANTIČNI IZLET U PARIZU Uz novu frizuru Beyonce je 'isfurala' seksi haljinicu koja je istaknula sve njena atribute, a Jay-Z je ponosno hodao uz svoju ljepoticu
Vidi originalni članak

Par je u Parizu na romantičnom izletu. Izašli su na večeru i Beyonce (29) je iskoristila priliku da pokaže svoj novi imidž. Naime, pjevačica je posvjetlila kosu i sad je prava plavuša. Je li to zbog  trenda ili uzrečice da se plavuše bolje zabavljaju od crnki nitko ne zna. Sigurno je tek da Beyonce izgleda zanosno. Uz novu frizuru Beyonce je 'isfurala' seksi haljinicu koja je istaknula sve njene atribute. Njen suprug Jay-Z (41) hodao je uz nju i izgledao jako zadovoljno što mu supruga tako seksi izgleda.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kikach_1 21.04.2011.

    pa kakva je to haljina ?? svašta.. meni sve pari da što skuplje, to ružnije ... da ja to obučem ljudi bi me gledali šta nosim iskidano ... bezveze ... ona je lipa al mislim da svakome najbolje stoji prirodna boja kose... ovo je previše ... samo će je uništiti

  • bipa 21.04.2011.

    ona je poznata da voli nosit perike , pa mozda nije kosu posvjetlila mozda je opet natakarila periku al ovako bas mi je cut :))

  • user_57334 21.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare