To je to što me zanima!

Playboy zečica u novom spotu harmonikaša Samira Nurkića...

Samir Nurkić, koji je veliku popularnost stekao u 'Supertalentu', objavio je spot za pjesmu 'Ederlezi', u kojem se pojavljuje Playboyeva zečica, poznata po sudjelovanju u showu 'Ljepotice i genijalci'...
Vidi originalni članak

Upravo su mi fanovi javili da je moju obradu pjesme 'Ederlezi' podijelio MMA borac Erko Jun (28) koji glumi u najnovijem nastavku filma 'Brzi i žestoki', pohvalio nam se harmonikaš Samir Nurkić (27). Popularnost je stekao u prošlogodišnjoj sezoni 'Supertalenta', gdje je dogurao do polufinala.

Samir nam je otkrio da mu je sudjelovanje u showu promijenilo život jer mu je omogućilo da javnosti prezentira svoju umjetničku viziju. Svojim umijećem na harmonici oduševio je Balkan prije nekoliko mjeseci, nakon što je jednom pjesmom opisao sve narode bivše Jugoslavije. Tako je odsvirao Božićne 'Zvončiće', koji su postali hit na internetu.

- Nakon audicije u 'Supertalentu', popularnost mi je otišla uzlaznom putanjom, a onda su se desili 'Zvončići', to me je pak skroz poguralo i cijeli Balkan je pisao o tome - rekao je harmonikaš.

Samir se sada ponovno našao u središtu pozornosti, nakon što je objavio spot za pjesmu 'Ederlezi', koju je obradio na sebi svojstven način.

Ističe da je uživao na snimanju prvog samostalnog spota u kojem glavnu ulogu igra bivša Playboyeva zečica, Ena Čobanov (32), umjetnički Friedrich, a u spotu se pojavljuje i pjevačica Nika Pastuović (16).

Inače, Ena je javnosti poznata po sudjelovanju u showu 'Ljepotice i genijalci'.

Nurkić, koji se glazbom počeo baviti još od ranog djetinjstva, kaže da ima puno poslovnih obveza jer svira na mnogim mjestima, od klubova do svadbi.

OVO JE PRAVI HIT Sve narode bivše države opisao svirkom Zvončića na harmonici

- Ljeto će mi biti radno, nema gdje neću nastupati, s obzirom na to da sviram i narodnu i stranu glazbu - priča Samir koji je u sretnom braku s četiri godine starijom suprugom Amelom.

Par je prije mjesec i pol dana dobio kćer, a imaju i dvoipolgodišnjeg sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 24.06.2019.

    Nije on nikakav talent nitko se nije rodio i odmah znao svirat harmoniku on je to naucio kao i moj susjed od 10 godina i svira bolje od toga klempe i ne trese glavom i klempavim usima kao i ovaj

  • 24.06.2019.

    Zgodna sa sminkom. Bez sminke , obicna

  • Pink_ 23.06.2019.

    zgodna je..ima dobro tijelo,a nije losa ni u faci

Komentiraj...
Vidi sve komentare