To je to što me zanima!

Playboyeva zečica čestitala je fanovima 2020. u svom stilu

U novogodišnjoj čestitci kojom se obratila obožavateljima društvo joj pravi još nekolicina Playboyevih zečica kao što su Olga Loera, Aaron Riveroll, Divina Casas, Ivy Ferguson, Sherra Michelle i April Black
Vidi originalni članak

Andrea Prince, 37-godišnja plavuša poznata je voditeljica i DJ-ica na Playboy radiju, a njezina emisija 'Model Behavior' ima vjernu publiku. Ima ju Andrea i na Instagramu gdje je svojim pratiteljima čestitala Novu godinu u svom stilu. 

Playboyeva zečica visoka je svega 152 centimetra, a diči se svojim oblinama zbog kojih je i ponijela naslov najljepše djevojke mjeseca rujna u već spomenutom magazinu. 

FANOVI ODUŠEVLJENI Kylie Jenner fotkala se za novi Playboy: Pozirala potpuno gola

Prince je za Playboy odradila mnogobrojne pictoriale, proputovala svijet kao Playboyeva zečica, ali i glazbena entuzijastkinja. Sve najbolje, kako poslovno tako i privatno, poželjela je i svima onima koji ju prate na društvenim mrežama. 

U novogodišnjoj čestitci kojom se obratila obožavateljima društvo joj pravi još nekolicina Playboyevih zečica kao što su Olga Loera, Aaron Riveroll, Divina Casas, Ivy Ferguson, Sherra MichelleApril Black

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 02.01.2020.

    zgodna

  • Alfa & Omega 02.01.2020.

    Hvala srećo također 😎😉

  • Nickledoen 02.01.2020.

    Volim cice i gujice

Komentiraj...
Vidi sve komentare