To je to što me zanima!

Playboyeva zečica otkriva: Život u vili je veliki raskalašeni party, ali morate biti doma već u 21 sat

Jenna je uživala u životu u Hefnerovoj vili godinu dana kad je imala 18, a ispričala je kako je obožavala raskalašene zabave. Sve su djevojke morale potpisati ugovor o povjerljivosti, a jednu stvar nikad nisu kršile
Vidi originalni članak

Bivša zečica Jenna Bentley (32) i danas žali za vremenom koje je provela u vili Hugha Hefnera kad je imala 18 godina. Otkrila je zanimljive detalje i o pravilima kuće, kao što je policijski sat.

- Čak i sada sam nekad nostalgična jer je to bilo tako nevjerojatno vrijeme - to nikad ne može ponoviti - ispričala je Jenna za Jam Press.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikada neće biti ništa slično kao njegove zabave. Mislim, ljudi misle da su bile divlje, ali bili više divlje no što možete zamisliti - rekla.

Zabave je opisala kao 'lude', prisjećajući se jedne noći kada je na istom događaju vidjela Angelinu Jolie, Tommyja Leeja, Pamelu Anderson i Dennisa Rodmana

Ispričala je i da je sudjelovala u dijeljenju ilegalnih supstanci i seks igračaka tijekom zabava.

- Nikad nisam spavala s Hefom, ali sam ga jednom vidjela na djelu. Očito nikad ne mogu reći s kim je to bilo, no bilo ih je četvero - ispričala je.

Zbog ugovora o povjerljivosti, Jenna ne može otkriti tko je bio uključen u seksualne odnose u kući od poznatih, no rekla je da ih je puno dolazilo isključivo po to na zabave. 

Prije ulaska u kuću imala je pripreme, a sigurna je da su nju i sve djevojke provjeravali. Djevojke su morale u 21 h biti u kući, a ako bi zakasnile spavale bi tu noć na travnjaku. Nisu smjele imati dečka, a ako bi upoznale nekoga, bile bi izbačene iz vile.

BRETMAN ROCK Tko je prvi gay muškarac koji je pozirao na naslovnici Playboya?

- Vila je imala kina, životinje, trampoline, stiliste. Bila je to prava Barbie kuća. Imali smo ljude koji su kuhali i čistili. Što god smo poželjele, mogle smo i dobiti. Samo bismo pritisnule 0 na telefonu i zatražile, u bilo koje doba dana ili noći. Jednom sam htjela McDonald's pomfrit u 3 ujutro i dobila sam ga - ispričala je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dalibor0704 14.02.2022.

    Sve su one došle dobrovoljno i rado potpisale, jer su otišle sa debelim računima.

  • StjepanValjak 10.12.2021.

    Bila su to dobra vremena,jednom u razgovoru rekao sam Hugh dragi prijatelju griješiš što ignoriraš djevojke sa Balkana one su spremne ....

  • nap 26.11.2021.

    Takva su pravila tamo bila

Komentiraj...
Vidi sve komentare