To je to što me zanima!

'Ples sa zvijezdama': Zlata otkrila guzu, Danijela noge

Vrući prizori otvorili su treću sezonu HTV-ova showa 'Ples sa zvijezdama'. Natjecateljice su već u premijernoj emisiji otkrile svoje tjelesne atribute
Vidi originalni članak

Danielu Trbović (45) ipak nećemo i ubuduće gledati u seksi kombinacijama, kao što je to bio slučaj u sinoćnjoj emisiji.
- Ta promjena mi je bila zgodna, no previše se volim da bih se utezala i nosila štikle. Volim svoj komfor - kaže HTV-ova voditeljica koju smo u 'Najslabijoj karici' navikli gledati u hlačama.
Atraktivne noge duguje višegodišnjem bavljenju baletom koji je plesala cijelu osnovnu i srednju školu. To joj je pomoglo i da lakše svlada cha-cha-cha koji je plesala s Nicolasom Quesnoitom. Žiri ih je pohvalio i dodijelio im 25 bodova. U sljedećoj emisiji Daniela i Nicolas plesat će valcer za koji će ona morati odjenuti svečanu dugu haljinu. Showa neće biti sljedeće subote nego one iza, zbog blagdana Svih svetih. Zlata Muck neplanirano je otkrila stražnjicu. Još joj je i bodi bio premali. 'Uvukao' joj se u stražnjicu pa je otkrila i više nego što je planirala.
- Krivo mi je što zbog toga u drugi plan pada to što smo imali tešku koreografiju, ali tako je kako je - kaže Zlata, koja je s Ištvanom Vargom osvojila 23 boda.
U sljedećoj emisiji plesat će quick step, što zahtijeva dugu haljinu.


Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_23084 30.10.2008.

    Na današnji dan, 30. listopada 1811. godine, potpuno sam šokiran viđenim. Ovo je škandalozno, mase padaju u nesvjest. Saziva se Hrvatski sabor na noćnu sjednicu o škandalu koji prijeti padom vlade, ostavkama ministara, ......

  • mata66 28.10.2008.

    Život mi neči biti isti nakon ovog

  • mrljica 26.10.2008.

    gledala sam ih sinoc, a to uopce nisam skontala. Super bili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare