To je to što me zanima!

Pleško su prvo hakirali profil, a sad i provalili u apartman: Nisu ništa ukrali, ali su sve uništili...

Antonia Dora je gledateljima poznata po sudjelovanjima u reality showovima u kojima je pokazala izvrsne vokalne sposobnosti i žiri uvijek ostavljala bez daha
Vidi originalni članak

Pjevačica Antonia Dora Pleško ovih dana prolazi kroz velike traume. Najprije joj je hakiran Instagram profil na kojem ju je pratilo više od 20 tisuća ljudi, zatim su je hakeri tražili novac, i to oko 1600 kuna da bi joj 'vratili stari profil', a sad su joj i provalili u apartman.

POGLEDAJTE VIDEO: Antonia dobila 'zlatni gumb' u Supertalentu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako ništa nije ukradeno, namjerno je napravljena šteta. Počinitelji su otvarali njene kreme i izlijevali sadržaj po namještaju, podu... Razbacali su njenu odjeću i po njoj prolili vodu, a uništili su joj i slušalice marke Apple jer su u njih ulili neku tekućinu, tvrdi Dora. 

O cijelom događaju obavijestila je pratitelje na novo otvorenom profilu na Instagramu. Mnogi je podržavaju i pozivaju sve one koji su je pratili da je zaprate i na novom profilu. 

Pleško je gledateljima poznata po sudjelovanjima u reality showovima u kojima je pokazala izvrsne vokalne sposobnosti i žiri uvijek ostavljala bez daha. 

- I tako..moj Instagram s 23.000 predivnih ljudi je hakiran i to usred dogovorenih suradnji i svega predivnog što me čekalo. Traži 265 dolara da mi vrati account, što sam naravno odbila. Hvala 'Jon MacKenzie' iz Ljubljane, nadam se da si sretan čovjek i da ti je dan ispunjen - napisala je sarkastično pjevačica na svom Facebook profilu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 29.08.2020.

    Koja pjevačica?

  • valala 28.08.2020.

    I meni su Al nije nigdi objavljeno bilo....kako to kako to nije mi jasno...

  • STorm5 28.08.2020.

    Spremna na sve samo da dodje u medije! Žalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare