To je to što me zanima!

Plesni partner uspio ju je dići, prijatelji je odgovarali

Ivana Brkljačić smatra da će joj najbolje ići valcer. Na 'Ples sa zvijezdama' odlučila se da bi obranila čast svih Ličana, a plesni pratner samo je hvali
Vidi originalni članak

Svi me odgovaraju od 'Plesa sa zvijezdama', i obitelj i prijatelji. Kažu da ću se osramotiti, ali vjerujem da ću ih ugodno iznenaditi. Mislim da će mi najbolje ići valcer i ostali klasični plesovi. Plešem da obranim čast svih Ličana, kaže Ivana Brkljačić. Partner Marko Herceg je hvali.
- Našli smo se, napravili nekoliko figura i dobro joj ide. Probali smo da je dignem i nije bilo problema. Ako imaš dobru tehniku, težina partnerice nije toliko važna - kazao je Marko. U petoj sezoni HTV-ova showa u žiriju će opet sjediti Dinko Bogdanić, Milka Babović, Davor Bilman i Elio Bašan, ali pravila će biti malo drukčija. Dva para s najmanjim brojem bodova u drugom dijelu emisije izvest će još jedan ples, a ocjenjivat će ih isključivo žiri. Ako budu izjednačeni, predsjednik žirija Bogdanić odlučit će tko ide dalje. Sve plesačice su nove, a od plesača tu su ponovno Hrvoje Kraševac, koji pleše sa Sanjom Doležal, i Robert Schubert, čija je partnerica Mila Horvat. HTV-ova voditeljica rekla je da će joj u 'Plesu' potpora biti prijatelji.
- Dečka nemam, kao i obično. Ja sam vječna solerica - kaže Mila.

TKO JE NAJBOLJI NA PODIJU?
HTV-ov show počinje 30. listopada, a natječu se i Bojan Jambrošić, Nera Stipičević, Zijad Gračić, Petar Vlahov te Hrvoje Rupčić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • syncm 20.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • šnjofam gaćice 20.09.2010.

    ehh moj boze

  • Leticia 20.09.2010.

    Ta zena mi se doslovce da kazem jer ljpše ne mogu zgadila za vrijeme predsjedničkih izbora..zao mi je da ono sta je pisala po grupama u potporu bandica , a protiv josipovica nemam acuvano i da to ni jedne novine nisu prenesle..primitivizam teze vrste..reko bi frend jebes plocice ak nemas stolariju u glavi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare