To je to što me zanima!

Plesni pokreti na tatu: Paris Jackson postala je navijačica

Želim svima pokazati i dokazati da sam talentirana i da sama mogu uspjeti ako se potrudim. Želim stvoriti vlastiti imidž, izjavila je Paris nedavno u jednom intervjuu
Vidi originalni članak

Kći pokojnog Michaela Jacksona nedavno je na Twitteru predstavila svoju novu frizuru, a na nastupu s navijačicama svoje srednje škole pokazala je i da je potpuno promijenila imidž. 

Paris Jackson (14) u utorak je bila u centru pažnje dok je navijala za košarkašku momčad svoje škole. Očito je da je ljubav prema plesu naslijedila od oca. Paris često mijenja svoje hobije. Već je trenirala nogomet i odbojku. Pohađa privatnu školu kako bi bar malo sakrila svoju intimu. Iako je pod povećalom javnosti odmalena, ne očekuje poseban tretman jer joj je otac bio slavan. 

- Volim svog oca i ponosna sam jer sam njegova kći, ali ne volim kad me nazivaju kćerkom Michaela Jacksona - izjavila je Paris u jednom intervjuu. 

- Želim svima pokazati i dokazati da sam talentirana i da sama mogu uspjeti ako se potrudim. Želim stvoriti vlastiti imidž - zaključila je Paris. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pihhhh 07.03.2013.

    Ne može ni nogu da podigne .... ali dobro, ima vremena. Ima 14 godina i već bi da postane netko i nešto, e jbg ....

  • muskarac 07.03.2013.

    ... jako teska koreografija... ja ovo ne bih mogla

  • medeki 07.03.2013.

    Da, cura stvarno lijepo plješće!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare